Opinió de Ciudadanos del ple del 30 de novembre: «Uns números molt positius»

Esta és l'opinió de Ciudadanos del ple de novembre, titulada Uns números molt positius. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Bon dia, Ciutadans, en l'últim ple des de la nostra àrea d'Hisenda es van aprovar incitatives molt interessants per a la nostra localitat.

1) Informació pública de l'expedient pel qual se sol·licita la incorporació a Puçol de part de la urbanització Els Monestirs pertanyent hui dia a Sagunt.

S'inicia el procés d'agregar el total de la urbanització Los Monasterios al territori de Puçol, una cosa molt interessant per als habitants d'eixa urbanització, que no rebien els serveis de part de Sagunt i van iniciar el procés per eixe motiu. Per a Puçol, que ha acollit i secundat la proposta veïnal, significaria un augment en la recaptació, un augment d'habitants, consolidant els 20.000, la qual cosa podria aportar també més recaptació a nivell provincial. Encara que este procés serà llarg i la decisió final és de Conselleria, esperem que arribe a bon port .

2) Es van aprovar tres projectes:

Millora d'accessibilitat en urbanització Los Monasterios: 32.579 €.

Reforma de l'edifici de VIP (futur edifici de Serveis Socials): 191.630 €.

Repavimentación del barri Sant Claudio i el carrer Bancalets: 131.140 €.

Tots ells finançats per la Diputació de València, amb 287.709 €, i romanent de tresoreria 67.640 euros.

I, finalment, es va adonar de l'execució pressupostària amb dades molt positives.

El deute ha caigut clarament a 4.174.906 €, la qual cosa suposa un 26,07%. Quan comencem la legislatura estava en un 36%.

L'estabilitat pressupostària està en números molt positius: +193.290 euros.

La regla de la despesa està també en números molt positius: +191.070 euros.

Esperem poder seguir en la mateixa línia i acabar l'any en uns números tan positius. Des de l'agrupació de Ciudadanos Puçol, els desitgem un estupend nadal, i els demanem prudència, donada la situació actual de pandèmia.

Una opinió de Ciudadanos.

09 Desembre 2020
FaceBook  Twitter  

Altres