«Puçol en línia», un nou servei municipal per a aconseguir, entre tots, un poble millor

Facilitar la col·laboració dels veïns a l'hora d'informar sobre incidències en el bon funcionament dels diferents serveis municipals, eixe és l'objectiu del nou WhatsApp, amb el número 697 303 690, que entra en funcionament el divendres 5 de febrer: qualsevol veí que vulga col·laborar, envia una foto del desperfecte i un breu text explicant on està l'anomalia. A partir d'ací, l'Ajuntament de Puçol pren nota i inicia les gestions per a resoldre el problema.

En els últims anys Puçol comptava amb el servei de Línia Verda , orientat al fet que els veïns pogueren informar l'Ajuntament dels desperfectes en carrers, places, parcs i mobiliari urbà, fonamentalment.

« Però el servei era una cosa farragosa per al veí i, en moltes ocasions, els missatges no arribaven a les persones que han de prendre les decisions », explica l'alcaldessa Paz Carceller . « Com en els últims anys hem comprovat que el WhatsApp municipal És Puçol funciona de meravella i ja té més de cinc mil veïns inscrits per a rebre informació diària, hem pensat crear un nou servei utilitzant també el WhatsApp, que és molt còmode per als veïns ».

A partir del divendres 5 de febrer , tots els veïns estan convidats a col·laborar en esta tasca per a aconseguir entre tots tindre un poble millor: Puçol en Línia és la forma més ràpida de contactar directament amb l'Ajuntament per a millorar l'aspecte de la població.

De què he de manar fotos? Parlem de desperfectes en les voreres o les calçades, problemes amb la il·luminació, fugides d'aigua, residus no depositats en el lloc corresponent, neteja viària, mobiliari urbà, parcs, jardins, plagues, animals abandonats, senyals de trànsit o semàfors.

És a dir, activitats normalment vinculades als departaments d'Urbanisme, Brigada Municipal, Neteja Viària o Parcs i Jardins. Allò que els veïns veuen en passejar per la població i observen xicotets detalls que hem de corregir al més prompte possible… amb l'ajuda de tots.

És important recordar que el número 697 303 690 no rep telefonades , ni missatges, només whatsapps.

I també és important recordar que no és un telèfon per a sol·licitar informació sobre altres temes, per a gestions municipals cal cridar directament a l'Ajuntament, al 961 421 303, o a qualsevol dels departaments municipals, en els telèfons directes publicats en la web municipal i a través de les xarxes socials És Puçol.

Puçol en línia és un servei molt senzill i directe, sense tràmits de cap mena: si veus una deficiència, fes-li una foto, envia-la per whatsapp al 697 303 690 i adjunta un text dient quin problema veus i en quina adreça està (si saps el carrer i el número aproximat, millor). A partir d'ací, rebràs un whatsapp confirmant que hem rebut el teu missatge i ens posem a la feina.

Esperem els teus whatsapps per a aconseguir, entre tots , un Puçol millor. Gràcies.

Informa: Sabín | C artell: Sento Pascual | Vídeo: Sergio Maestro

 

03 Febrer 2021
FaceBook  Twitter  

Altres