De les ajudes de la Generalitat Valenciana, a Puçol li corresponen 894.000 euros

La Generalitat Valenciana, les diputacions provincials i els ajuntaments valencians han posat en marxa el Pla Resistir, dotat amb 400 milions d'euros per a ajudar als sectors més afectats per la pandèmia, que a més han hagut de tancar els seus negocis, reduir els seus horaris d'obertura i reduir la seua activitat, amb les pèrdues econòmiques que això comporta. D'eixe total, 160 milions corresponen a les Ajudes Parèntesis, que gestiona cada ajuntament.

Segons informa la Generalitat Valenciana, el volum total d'ajudes del Pla Resistir ascendix a 400 milions d'euros. Estes ajudes s'han dividit endeu categories que són compatibles entre si:

1. Ajudes directes d'urgència (Ajudes Parèntesis)

2. Ajudes directes a autònoms i empreses

3. Ajudes complementàries a treballadors en ERTO

4. Ajudes extraordinàries a autònoms

5. Préstecs bonificats amb ajuda directa (IVF)

6. Préstecs participatius (IVF)

7. Ajudes extraordinàries al sector de l'Oci Nocturn

8. Ajudes a l'artesania

9. Ajudes directes al taxi

10. Ajudes al transport regular i discrecional

Els ajuntaments i les diputacions contribueixen en les Ajudes Parèntesis: 160 milions d'euros destinats a ajudes directes que són gestionades pels ajuntaments i dirigides a autònoms i microempreses dels sectors de: allotjament i activitats turístiques, hostaleria, restauració i oci nocturn, activitats de creació artística i espectacles, activitats esportives, recreatives i d'entreteniment i venda ambulant

D'eixes quantitats, la Generalitat aporta 100 milions, les diputacions 35 milions i els ajuntaments 25 milions.

La Generalitat Valenciana ha sigut l'encarregada de realitzar el repartiment, segons el qual a Puçol se li han assignat 894.000 euros, dels quals l'Ajuntament aportarà 134.000 euros.

Mitjançant resolució d'Alcaldia de data 1 de febrer de 2021, l'Ajuntament de Puçol s'ha adherit a les Ajudes Parèntesis del Pla Resistir, comprometent-se a aportar la quantitat que li correspon, és a dir, un 15% del total de l'ajuda.

En els pròxims dies informarem pels mitjans de comunicació municipals (web i xarxes socials) dels passos i terminis per a sol·licitar les Ajudes Parèntesis,i publicarem les bases per a accedir a estes ajudes.

Recorda que com a autònom o empresari pots optar a diferents subvencions, a més de les Ajudes Parèntesis que gestiona l'Ajuntament de Puçol, perquè són compatibles entre si, tal com estableixen els Decrets del Consell 17/2021 (de 29 de gener) i 22/2021 (de 5 de febrer).

Si tens interés a ampliar informació sobre totes les ajudes a les quals pots accedir, pots telefonar al 961 059 522, de dilluns a divendres de 9 a 21 hores, i els dissabtes de 9 a 14 hores, o consultar la web: https://plaresistir.gva.es/

Informa: Sabín |Cartell: Sento Pascual

 

052-parentesis-2

10 Febrer 2021
FaceBook  Twitter  

Altres