Sis mesos treballant en la brigada gràcies a la subvenció de l'Emcorp

Quatre veïns desocupats, majors de 30 anys, van entrar a treballar amb la Brigada Municipal d'Obres i Serveis a mitjan octubre. Acaben d'entrar en el seu últim mes de contracte amb la satisfacció del treball correctament realitzat. El projecte, dut a terme amb una subvenció de l'Emcorp, forma part de les campanyes de l'Ajuntament de Puçol amb el Labora, antiga oficina del SERVEF.

«En esta mena de procediments l'Ajuntament només determina el lloc de treball al qual s'assignen els veïns seleccionats», afirma Elena Camarero, regidora d'Ocupació. «Tots els tràmits són realitzats concorde a les normes que marca l'oficina del Labora a Meliana, encara que la baremació dels candidats que compleixen el perfil es realitza amb la presència de l'Ajuntament i dos representants sindicals».

Quatre veïns majors de 30 anys, aturats de llarga duració, van entrar a treballar el passat 19 d'octubre, amb un contracte de 6 mesos, prioritzant els criteris socioeconòmics a l'hora de seleccionar-los: la renda familiar, càrregues familiars, si cobren o no la prestació i el temps que porten en atur.

Durant estos més de cinc mesos treballats han format part de la brigada, l'equip de treball municipal que s'ocupa de la neteja, el manteniment dels espais públics i també les tasques de jardineria.

Amb esta mena de contractacions es cobrixen dos objectius: d'una banda, la creació d'ocupació; per un altre, mantindre entre tots un poble més atractiu.

Informa: Sabín |Fotos: Sergio Maestro

015-emcorp-3

24 Març 2021
FaceBook  Twitter  

Altres