Article del PSOE del mes de maig : «Pèssima relació, pèssima gestió»

Este és l'article del PSOE de maig, titulat Pèssima relació, pèssima gestió. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Així es titulava l'article del PP del mes de juny de 2018 del periòdic local s'acorda, senyora alcaldessa? I seguia així: «[…] portem mesos avisant que la mala relació entre els integrants de l'equip de govern del nostre poble afecta negativament la gestió del dia a dia. Nosaltres ho afirmàvem i ells ho negaven, volent vendre als veïns que la manera de funcionar era impol·lut i que les picabaralles eren coses normals en un govern de mestissatge, com els agrada denominar-se. La realitat ha demostrat que teníem raó i, el més greu, és que ja no som nosaltres, oposició, els que parlem d'això sinó ells mateixos, els uns dels altres; i ho fan públicament, sense cap mena d'embut ni de mínim respecte […]» (article del PP de juny de 2018).

Hui, excusant-se en les exigències i la manera de fer política del seu ex soci VOX, ens emplaça a negociar pressupostos, a pactar-los en pro d'eixir d'esta situació el millor aturats possibles.

Volem fer-li abans unes preguntes alcaldessa: Quan vosté va signar amb VOX, què pensava que eren, mercenaris de la PAU?Què es creu que és gestionar un equip format per diferents forces polítiques? Vosté mateixa s'acaba de donar compte que no ha sabut gestionar ni un equip de 9 persones, i eixa la seua responsabilitat, exclusivament seua, hauria de dimitir; potser ací VOX, li ha donat una lliçó.

No farem llenya de l'arbre caigut, però sí que esperem una disculpa, per dos motius: primer, perquè la prepotència de l'alcaldessa aconseguix límits inimaginables, tant que ens ha portat a la paralització local, pressupostaria, política i de gestió. El segon, perquè, llevat que es considere per damunt del bé i del mal, s'ha confós, equivocat, ens ha mentit i així i tot manté el càrrec. «Sense paraules».

Però, deixant a part la seua poca mà esquerra (i no és un acudit) a tenor dels fets que acabem de veure, no hauria de demanar-nos un pacte polític sobre els pressupostos del nostre municipi, hauria d'apartar-se a un costat, i potser així traure al nostre municipi d'una situació insostenible de la qual només vosté és responsable. Encara tenim dos anys fins a les eleccions per a esmenar una situació complicada, i vosté és el major impediment ara mateix perquè qualsevol cosa, per mínim que siga, puga dur-se a terme i fer-ho bé.

Ja no li val res, no té força amb la qual afrontar una nova etapa de la seua legislatura, l'han deixada sola, merescut siga segurament, però, no obstant això, el PSPV de Puçol prioritzarà i molt quines seran les decisions, perquè en el fons i encara que a vosté no li importe, el primer són els nostres veïns, perda cuidat que nosaltres no ens oblidem que a la política local es ve a millorar la vida de les persones, no a empitjorar-la.

Opinió del Grup Municipal Socialista

27 Maig 2021
FaceBook  Twitter  

Altres