Article de Ciutadans del mes de juny: «Moments complicats»

Este és l'article de Ciudadanos de juny, titulat Moments complicats. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Bon dia, ciutadans.

Vivim moments complicats, l'eixida del nostre company Alberto de Jesús (VOX) de l'equip de Govern, ens deixa en minoria, de cara a l'aprovació del pressupost 2021, que pròximament passarà pel nostre saló plenari.

A més, en la nostra última sessió, l'oposició ja ha fet valdre la seua majoria numèrica, desbaratant el punt més important de la sessió, Projecte d'un mini poliesportiu a la platja, dotat amb 45.000 €, que va ser exclòs de la modificació de crèdits… pel que l'aprovació del pressupost 2021 es molt complicada. I màximament sabent que queden dos anys fins i tot de legislatura.

En l'àmbit nacional, més problemes encara: el nostre partit, Ciudadanos, travessa una greu crisi de resultats i d'identitat, provocada per grans errors estratègics, amb els quals des de la nostra agrupació sempre hem estat en desacord.

Ciudadanos ha de tornar als seus inicis, un partit de centre, equidistant a dreta i esquerra, capaç de pactar amb tots els partits de l'espectre polític (des de Compromís o Podemos fins a VOX), hem de ser un partit que done solucions, un partit que desbloquege els governs, que busque resultats tècnics, eficaços, i si no complix eixa funció, per la qual vam vindre a este món, desgraciadament haurà de desaparèixer.

Si contínua la deriva actual, no podem assegurar que continuem en la croada, perquè hui no ens sentim identificats, no som ni rojos ni blaus, som taronja…

No es pot consentir que, tenint majoria absoluta al costat del PSOE, s'opte per repetir unes eleccions capritxosament, no es poden realitzar cordons sanitaris a cap partit que siga votat per la ciutadania, mereixen respecte tots ells i són un reflex de la multiculturalitat de la nostra societat.

D'altra banda, volem llançar un missatge de prudència, estem a punt d'eixir d'una pandèmia, però no ens hem de confiar, és el moment d'estar més atents i no relaxar-nos. Així que sigueu prudents, recordeu una acció vostra pot salvar vides.

Una abraçada gran a tots i molt ànim.

Una opinió de Ciudadanos

09 Juny 2021
FaceBook  Twitter  

Altres