Article de VOX del mes d'agost : «Vergonya aliena»

Este és l'article de VOX d'agost, titulat Vergonya aliena. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Porte dos anys escoltant els veïns queixar-se, que si la plaça que hi ha al costat de la seua casa té el jardí mal cuidat, que si el parc de davant té molta arena que alça pols, que si quan plou el poble s'inunda on sempre, que si el barranc s'ompli d'aigua i ningú el neteja després i tot s'infecta de mosquits i olors, que si els cotxes i motos van per alguns carrers i avingudes a tota pastilla, sobretot a les nits, que si falta il·luminació en algunes zones, que si es podrien posar més bancs en la seua zona, que si es podria instal·lar un pipicán en el seu barri, que si es podria fer alguna zona de paellers i barbacoa sense tindre necessitat d'agafar el cotxe per a anar a un altre lloc,

Moltes d'estes queixes, sé de bona font que alguns veïns les han deixades per escrit i registre a l'ajuntament i ni l'alcaldessa ni la regidoria competent els ha contestat si més no. Cosa que ja sembla habitual en este equip de govern.

Altres queixes o suggeriments, les ha anat formulant el meu grup durant els dos anys que recolzavem al govern, algunes es van fer, però altres, la majoria no. El Govern de Puçol està per a altres coses, per a acontentar els seus interessats i mantindre els seus quiosquets i vivers de votants.

Algunes d'estes queixes i altres, les hem fetes estant en l'oposició, i com se sol dir, tiren pedres en la teulada, miren per a una altra part, o ja li contestaré el mes que ve. Però de fer, res de res.

Ací estan les queixes per les parcel·les particulars que envolten al poble, a infraestructures perilloses i a instal·lacions privades i públiques que solen congregar a moltes centenars de persones. Però no, al Govern això no li interessa per més queixes que fem, I no ho diem per dir, només cal fer-se un volt pel poble, platja i terme i veure les parcel·les en quin estat estan. Això té a més una segona conseqüència: atrauen a rates i altres animals i insectes perillosos per als veïns, i més en estos temps de COVID. Però al Govern del PP de Puçol , els és igual mentre el poble no se'ls rebote i li assalten un dia l'ajuntament.

Nosaltres, des del grup municipal VOX Puçol, continuem treballant pel poble des de l'oposició i continuarem fiscalitzant i preguntant a un govern oportunista que va aconseguir l'alcaldia gràcies a VOX , i després ens va vendre quan reclamem les nostres peticions i es va vendre a Compromís en el seu error més gran, i que espere el poble sàpia recordar-li'l en el seu moment. Per descomptat, nosaltres no oblidarem este afront al poble de Puçol .

Des de Vox , tenim un equip nacional que revolucionarà la política en benefici del ciutadà que ja està despertant del bipartidisme, eliminarem tots els quiosquets que ha creat l'esquerra caduca i que la dreta covarda, especialment la de Puçol , està asumint com a propis.

Entre les nostres millores per al poble, està la intenció de fomentar i reclamar la unió entre les urbanitzacions, el poble i la platja amb el somiat i reclamat carril cicle vianants que acabe unint-les. Un projecte de desenes d'anys que cap govern ha aconseguit executar. Un avanç que gràcies al suport de VOX enguany veurà el seu començament en el primer tram des del poble fins al pont de l'autovia.

Este mateix grup, va voler presentar al principi d'esta legislatura una proposta per a sol·licitar a Generalitat i a l'estat una subvenció per a iniciar el projecte. Curiosament, el PP no va permetre que avançara i va aconseguir paralitzar-lo. Estaven més entretinguts a ocultar als seus socis de Govern els seus altres plans per a sol·licitar subvencions per a les seues altres obres faraòniques que els pogueren aportar visibilitat i vots.

No obstant això, Generalitat Valenciana de nou ha convocat pressupostos participatius enguany i en este cas no els podien sol·licitar partits polítics, així que de manera independent i particular pel regidor de Vox , s'ha presentat un projecte de carril cicle vianants des del poble fins a passarel·la de les urbanitzacions denominat Carril de ciclovianants Puçol - La Calderona, «Portal de la Calderona». Pla que ha superat ja quatre fases. En el següent enllaç es pot accedir a veure el projecte i el dossier adjunt.

https://gvaparticipa.gva.es/budgets/1/investments/614

Una obra que ha sigut deixada a la mà de Déu per tots els governs que han passat en els últims anys per Puçol, i on des del nostre GM VOX Puçol, hem tingut la intenció des del principi, i així figura en el nostre programa electoral, de sol·licitar-lo on fora necessari, com així hem fet en esta ocasió.

Si ho aconseguim, felicitats per a tots; si ens ho tomben, almenys ho haurem intentat. Però una cosa ha de saber el poble: el Govern del PP de Puçol, eixe mateix que governa i s'emporta una pasta mensual gràcies a VOX, no ha volgut participar en este projecte ni difondre'l (Només per a aclarir les coses).

Bé, tots els veïns no critiquen al govern, alguns, els més pocs, feliciten la seua gestió, sobretot els partidaris.

Només queda VOX.

Una opinió de VOX.

06 Setembre 2021
FaceBook  Twitter  

Altres