Article de VOX del mes de setembre : «Normalitzar la incompetència del PP»

Este és l'article de VOX de setembre , titulat Normalitzar la incompetència del PP. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Dilluns que ve 27 se celebrarà el pròxim ple després de les vacances i esperem que l'alcaldessa responga convincentment al poble, i a nosaltres, sobre les preguntes que li realitzem. Veurem, ja que el PP, bo, l'alcaldessa, en l'últim ple del 26 de juliol, i que ara farà dos mesos, ens va contestar al nostre grup referent a les preguntes que li realitzem eixe dia, que ja ens contestaria al setembre als problemes que assetgen Puçol.

El que és clar, és que durant este temps algunes de les qüestions que li plantegem ni s'han realitzat, ni se si se'ls espera. Retrat clar i evident de la política interessada que realitza el PP de Puçol, obviant els problemes diaris dels ciutadans, perquè tenen dret a anar-se de vacances, faltava menys, i perquè tal vegada estan en altres coses internes, i potser, estan en política per a buscar rèdits personals, tal com han dit en diferents ocasions l'alcaldessa i alguns dels seus regidors de Vox.

Entre les preguntes que realitzem fa dos mesos, ací us exposem algunes d'elles i les conseqüències que estan portant, han originat i podrien arribar a causar:

PARCEL·LES:

El cas, és que dos mesos després, un dels principals temors dels veïns era, i continua sent, la neteja de les parcel·les que el poble els ha estat reclamant durant mesos, i que segueixen sense netejar-se ni esbrossar-se, on les rates de grans dimensions i conills campen a pler, els cotxes han d'aparcar al costat de matolls secs que en cas d'incendi provocarien un desastre, i els mosquits han trobat en esta deixadesa un micro món apte per a la seua expansió. A més de la quantitat d'enderrocs i fems que tiren persones sense consciència que empitjoren la situació. Per no parlar de l'escassetat de contenidors, alguns trencats, que faciliten que els rosegadors entren dins.

També hi ha moltes altres parcel·les en el terme, però especialment en poble i platja, que mostren deixadesa i falta de voluntat del PP i els seus responsables. Que facen el seu treball, recórreguen el terme i que facen un informe del seu estat. Que es guanyen el sou que cobren!

MOSQUITS:

Un altre tema que ha estat de moda este estiu ha sigut el dels mosquits, que s'han menjat, literalment, a milers de veïns. A la platja era impossible si més no eixir a passejar quan arribava el capvespre, amb el mal que va fer per exemple als negocis i terrasses allí instal·lats. Al poble, tres quarts del mateix. Sembla com si ens hagueren enxampat de sorpresa.

L'excusa era que no podien preveure les pluges i el tema del posterior ruixat d'insecticida era cosa d'uns altres. Però ja el mes de juliol, i abans al maig, els indiquem que hi havia zones al poble, concretament en el barranc, que quan plovia l'aigua es quedava estancada durant diversos dies i produïen entre altres coses, la proliferació d'insectes i mosquits que, a més, podrien fins a ser transmissors de malalties en infeccions, i més en estos temps de COVID. Espere que en estos pròxims mesos facen un informe de les parcel·les, del poble i la platja, que acumulen aigua durant dies, o setmanes, i que facen alguna cosa perquè no torne a succeir. Nosaltres estarem atents.

INUNDACIONS:

Sobre este tema, ha quedat clar que totes les precaucions han tornat a fallar. De nou s'han inundat els túnels, carrers, cases i comerços… tot seguix igual, malgrat les millores que alguna cosa sí ha resolt. Suggerisc un pla urgent de prevenció i contenció.

Per cert, fa dos mesos també li preguntem a la Sra. alcaldessa s'havia reunit en estos dos anys amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a tractar de donar solució d'una vegada al barranc.

VELOCITAT EXCESSIVA DE VEHICLES:

La velocitat dels cotxes i motos en uns certs carrers i avingudes, sobretot Molí de Vent i Alfinach, ja que van a tota velocitat i ningú de l'Ajuntament sembla que vulga fer res, a pesar que hem aportat solucions en diverses ocasions (Ho anaven a estudiar, deien).

PICTOGRAMES:

De nou ha començat el curs i els senyals amb pictogrames en passos de zebra, semàfors, comerços i edificis públics i importants, per a persones autistes i amb discapacitats seguixen sense posar-se. I esta moció es va aprovar en 2019. El regidor es veu que està per a altres coses que els interessa més i els poden aportar més vots.

Si tot això no és per a començar a demanar dimissions, que vinga Déu i ho veja.

A la pròxima començarem a exigir-les.

NOMÉS QUEDA VOX.

Una opinió de VOX.

 

05 Octubre 2021
FaceBook  Twitter  

Altres