Opinió del Partit Popular del ple del 27 de setembre: «No ofèn qui vol, sinó qui pot»

Esta és l'opinió del Partit Popular del ple de setembre, titulada No ofèn qui vol, sinó qui pot. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

L'últim ple, celebrat el 27 de setembre, va donar per a molt: dels vint-i-un punts que es van tractar, tots els proposats per l'equip de Govern es van aprovar. No va succeir així amb les propostes d'altres grups polítics.

Això demostra que per a governar cal arribar a consensos, amb la finalitat de portar avant projectes bons per a Puçol. De malmetre i generar tensió ja s'encarreguen uns altres.

És normal discrepar amb l'oposició (el rar seria no fer-ho), fins i tot és normal discutir les propostes amb vehemència i passió quan es cree en elles, la qual cosa no és normal és arribar als plens amb l'única fi de crispar (amb tots) i fomentar amb les seues paraules l'odi i sembrar intolerància.

Saben ja de qui parlem?

Quan un arriba a la política i desconeix absolutament el funcionament de l'administració local, cal ser més humil i deixar-se assessorar, no per nosaltres (Déu ens lliure) sinó pels tècnics, deixant a un costat la prepotència de qui es cree expert en tot, quan no ho és de res, i de qui creu que tot ho sap tot, quan no les veu ni vindre.

Però el més preocupant, a part de la seua misogínia, és el menyspreu pel treball dels altres, a més d'un desconeixement total de la realitat municipal.

Ens va complicar els dos primers anys de legislatura, en els quals «torejar» amb ell ha sigut el pitjor; ara, la seua irrellevància política li genera tal frustració que la paguem tots.

El més curiós és la seua postura en les votacions dels plens, que semblen un acudit venint de qui venen i, sobretot, del partit que venen (eixe partit hauria de fer-li'l mirar).

Però què es pot esperar d'algú a qui no volen ni els seus?

El susdit, molt acostumat a parlar de quiosquets i tripijocs dels altres (ja ens agradaria que els explicara) s'ha muntat el seu propi en forma de revista, fent creure als ciutadans de Puçol que es tracta d'una revista informativa, quan no és més que un instrument al seu servei i per al seu propi rèdit.

Per a satisfacció nostra, la vida continua i molt a el seu pesar continuem funcionant i treballant a millorar la vida dels nostres veïns.

Per descomptat, continuarem defensant a totes les dones víctimes de violència de manera contundent i clara, i invertirem tot el que rebem del Pacte d'Estat contra la violència per a ajudar-les i protegir-les.

No n'hi ha dubte, que els menors estan en el centre de les nostres polítiques socials, havent-se realitzat durant este últim any intervencions importants en el seu benefici, així com posant en marxa el Consell Local de la Infància i l'Adolescència de Puçol (CLIAP).

Esta setmana tornarem a gaudir al nostre poble del «bou al carrer»; ho hem fet quan la situació sanitària ho ha permès, sent un dels primers pobles a celebrar esta festa tan nostra.

En pocs dies es posarà en marxa el projecte d'il·luminació del Camí la Mar i ja estem treballant en les millores del poliesportiu i en noves infraestructures municipals.

Com veuen, el treball seguix... molt malgrat alguns, però, com dèiem al principi, no ofèn qui vol, sinó qui pot.

Una opinió del Partit Popular

15 Octubre 2021
FaceBook  Twitter  

Altres