Opinió de VOX del ple del 25 d'octubre : «Més del mateix i fins a pitjor»

Esta és l'opinió de VOX del ple d'octubre , titulada Més del mateix i fins a pitjor. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Això de l'últim ple d'octubre de Puçol va superar la hipocresia caciquil i dictatorial de l'equip que governa, fins i tot ha superat el nivell inquisitorial de l'anterior de setembre, i mira que això semblava difícil, i quasi impossible.

Per als quals hagen tingut la santa paciència de veure-ho, s'hauran adonat, menys els palmeros blaus, de l'incomprensible d'este. L'actitud prepotent de l'alcaldessa i com repartix els micros i torns per a actuar, com els ramats quan van de caça per a assetjar i intentar derrocar a qui no els interessa. Esta vegada ha sobrepassat tots els límits, però no descartem que fins els torne a depassar. Això si no actuen amb responsabilitat la resta dels grups i posen fi a tal cacera.

El que va succeir en el saló de ple no tenia ni peus ni cap: primer, l'atac de l'alcaldessa cap al PSOE, que, encara que siga la nostra oposició, no es mereix que li intenten avergonyir i deixar en mal lloc sense pietat, destapant els seus acords o comptant veritats a mig fer, manipulant intencionadament el missatge.

El mateix dic de Compromís , que, encara que estiguem en les antípodes els uns dels altres, tampoc és de rebut que li tiren a degollament, i menys quan van salvar a l'alcaldessa, i al PP local, d'un fracàs rotund quan li van donar suport els passats pressupostos que nosaltres rebutgem amb una esmena a la totalitat, i que l'avantatjada de la classe i mestretites de torn, del PP, va qualificar de nyap.

Tant es va tibar en el ple la corda entre tots dos grups, que el portaveu de la formació pro-catalanista d'extrema esquerra va arribar a dir-li que es penedia d'haver-li donat suport d'haver sabut el canvi de nom de la plaça de la Comunitat Valenciana. Una jugada mestra dels peperos sabiondos, que nosaltres ja intuíem, que només els ha servit per a guanyar un temps i retardar la seua agonia i possible mort anunciada.

Per cert, al Cèsar el que és del Cèsar, i agraïm enormement a la regidor de Compromís per intentar posar una mica de coherència mentrestant despropòsit, recordant-li a la primera dama que som càrrecs electes, i no simples mortals insignificants i menyspreats pel PP als quals se'ls pot insultar i menysprear. Les governantes han quedat retratades.

Però no sols van atacar als socialistes i compromisistas, també ho van fer despietadament, com si d'una gossada de hienes es tractara, al seu soci de govern de Ciudadanos . I això que este va retirar la seua proposta perquè ho veia vindre i no li la volien secundar. Aleshores, aprofitant-se del seu privilegi d'autoritat de l'ordene i mane, l'alcaldessa va començar un reguitzell de puyazos elèctrics cap al portaveu taronja sense deixar a este la possibilitat de poder defensar-se, sota l'imperatiu que no tenia la paraula.

Molt poc democràtic i lleial, a qui la va posar d'alcaldessa. Però el PP és així, no sorprén a ningú, i, a més, ens sona molt al que ens va fer a VOX . Tant es va tibar esta corda que el propi regidor de Cs va anunciar entre línies que possiblement abandonava el govern en el pròxim ple, dient-li a més a la cara, i davant de tota la corporació, que era molt mala persona.

Després dels atacs continus als dos principals partits de l'oposició, i al seu soci de Ciudadanos, va vindre el teatre pactat contra VOX en tombar el PP la proposta d'urgència per a recolzar als afectats de la Palma. Feia olor de muntatge, com tantes altres propostes que s'han presentat per CS o el meu grup, com quan les clavegueres anuncien tempesta.

Per sort ho teníem previst, i de nou presentarem esta moció per al mes de novembre perquè si volen la tornen a tombar i es retraten encara més. El mateix van fer quan el nostre grup va formular diverses preguntes i precs amb un nou atac conjunt intentant desqualificar el nostre treball de manera irrespectuosa i saltat el límit dels seus drets, en tractar a un regidor electe com si fora un sense ningú. Demostrant la poca classe i qualitat, no sols dels seus càrrecs, si no descobrint el seu vertader rostre en llevar-se la careta per a deixar entreveure l'odi en els seus ulls i paraules cap al nostre molest treball, i el que VOX representa.

No contents amb això, van aprofitar el torn de paraula dels veïns i de nou van començar amb l'atac indiscriminat per a justificar l'injustificable, tirant pilotes fora, reconeixent que havien fet les coses malament, però que ací no passava res i les que manaven eren elles. Una actitud inqualificable que deixe als veïns que traguen les seues pròpies conclusions si veuen l'última mitja hora del ple. Però ja els dic que es preparen un gotet d'aigua o un te a prop.

Per a acabar de cobrir-se de glòria, la Sra. alcaldessa, en resposta a la nostra pregunta del ple anterior de per què no va fer el minut de silenci per dos homes i un xiquet assassinats per les seues parelles i la seua mare durant el mes d'octubre, ens va dir que ja no tornaria a fer-los mai més (perquè ja no la secundem en el govern) i, que només els faria per les dones mortes.

Una declaració d'intencions que ens reforça més encara en la creença del seu feminazismo malaltís que només valora les morts de dones, obviant i menyspreant públicament la d'homes i sobretot la dels éssers més indefensos del planeta, els xiquets. Una defensa farsant d'ella, i el seu equip, que tira per terra qualsevol missatge d'igualtat que vulga exposar d'ara en avant, quedant deslegitimada a partir d'eixe moment. Prenem nota.

Com diu Abascal, a Gènova 13 hauran de triar si continuen sent una fotocòpia barata del PSOE o s'unixen a l'alternativa patriòtica, i en la plaça Amèrica de València , haurien de tindre menys complexos, eixir de l'armari i dir clarament si compren els discursos progres traint de nou als seus votants o si se sumen a l'Agenda Espanya.

En fi, un nou ple que no deixarà indiferent a ningú, que portarà conseqüències greus i que podria fins a canviar, si existeix el valor i la vergonya torera personal de diferents membres de la corporació, el destí i la història política de Puçol .

Només quedaVOX.

Una opinió de VOX.

08 Novembre 2021
FaceBook  Twitter  

Altres