Com sol·licitar les ajudes a empreses per a contractació i les ajudes a l'autoocupació

L'Ajuntament de Puçol ha posat en marxa les ajudes per a la recuperació de l'ocupació, amb un increment de la dotació pressupostària de 50.000 euros respecte a anys anteriors, destinades a contrarestar les conseqüències de la crisi econòmica. Les dues línies creades van dirigides a les empreses, per a la contractació d'aturats, i a la creació d'autoocupació.

La Línia dirigida a les empreses, subvenciona els salaris i cotitzacions a la Seguretat Social dels contractes laborals d'aturats empadronats a Puçol.

Hi ha dues modalitats de subvenció: 1.400 € per contracte de 6 mesos o més de duració; i 3.000 € si són contractacions indefinides.

En cas de contractacions a temps parcial, l'ajuda es reduirà proporcionalment a la jornada.

La Línia dirigida a l'autoocupació,se centra enaturats empadronats a Puçol que es constituïsquen en autònoms o microempreses. Se subvencionen les despeses d'inici i consolidació de l'activitat i cotitzacions a la Seguretat Social del titular, amb una ajuda de 3.000 .

Per a poder optar a les ajudes, els treballadors han d'estar empadronats a Puçol i inscrits en el Labora.

De l'11de novembre al 31 de març, poden sol·licitar estes ajudes les empreses i autònoms que hagen realitzat les contractacions en 2021 i 2022 o fins a esgotar la consignació pressupostària.

Les sol·licituds en el següent enllaç de la seu electrònica:

sede electronica 1

Informa: Sabín |Cartell: Sento Pascual

 

11 Novembre 2021
FaceBook  Twitter  

Altres