Com sol·licitar les ajudes de l'Ajuntament de Puçol a aturats per la Covid-19

L'Ajuntament de Puçol ha aprovat un pressupost de 80.000 euros destinats a ajudar a persones desocupades per la Covid-19, tant si van ser afectades per ERTO, per ERE o continuen en atur. Cada beneficiari rebrà 200 euros en una targeta prepagament per a gastar en els comerços de Puçol que se sumen a la campanya. Les sol·licituds es poden presentar de l'11 de novembre al 10 de desembre, inclusivament.

Estes ajudes a aturats tenen per objecte el suport al consum de les famílies empadronades a Puçol que han vist disminuït el seu nivell de vida a conseqüència de la Covid-19.

Poden sol·licitar les ajudes els qui complisquen un d'estos tres requisits:

1 Treballadors afectats per un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO), de 30 dies de duració o més, en algun moment entre el 14 de març de 2020 i novembre de 2021, i que l'empresa no haja completat la retribució fins al 100%.

2 Persones afectades per un expedient de regulació d'ocupació (ERE), entre el 14 de març de 2020 i novembre de 2021.

3 Aturats acomiadats per Covid-19, després del 14 de març de 2020 i que no hagen treballat més de 3 mesos en l'últim any.

Les ajudes són de 200 € per sol·licitant, que es carregaran en una targeta prepagament llesta per a comprar en els comerços locals que se sumen a la campanya.

D'esta manera, no sols s'ajuda al consum familiar, també al comerç local.

El pressupost total destinat a les ajudes és de 80.000 euros.

Amb esta targeta moneder es podrà comprar en qualsevol petit i mitjà comerç local que sol·licite participar en este projecte.

No és necessari ser client de l'entitat financera de la targeta i els costos d'emissió de les targetes són a càrrec de l'Ajuntament: no hi ha cap cost ni per als beneficiaris ni per als comerços.

Els qui complisquen amb els requisits, poden sol·licitar l'ajuda fins al 10 de desembre en la seu electrònica de Puçol, en el següent enllaç:

sede electronica 1

Informen: Daniel Sebastiá y Sabín | Cartell: Sento Pascual

 

11 Novembre 2021
FaceBook  Twitter  

Altres