Tens un comerç a Puçol i vols participar en la campanya d'ajudes a la desocupació per la Covid?

L'Ajuntament de Puçol ha posat en marxa una campanya per a ajudar als veïns afectats per ERTO, ERE o aturats per la Covid-19, que rebran els diners en una targeta carregada amb 200 euros per a gastar en els comerços locals. Els comerciants de l'ACEP que vulguen participar, poden inscriure's directament en l'associació. La resta de comerços han d'inscriure's en la seu electrònica municipal.

Les ajudes són de 200€ per sol·licitant, carregats en la targeta Puçol, una targeta prepagament llesta per a comprar en els comerços locals que se sumen a la campanya.

D'esta manera, no sols s'ajuda al consum familiar, també al comerç local.

El pressupost total destinat a les ajudes és de 80.000 euros.

Els costos d'emissió de les targetes Puçol són a càrrec de l'Ajuntament: no hi ha cap cost ni per als veïns ni per als comerços.

En el cas dels comerços que pertanyen a l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) poden simplificar els tràmits fent-ho conjuntament a través de l'associació.

Els comerços que vulguen participar de manera individual, qualsevol que siga la seua TPV, poden sol·licitar-ho fins al 10 de desembre, a través de la seu electrònica, indicant el codi FUC del seu comerç.

Estàs interessat? Emplena el següent PDF i registra-ho en la seu electrònica:

pdf-2020 Solicitud del comerç per a participar en la targeta Puçol

Informa: Sabín |Cartell: Sento Pascual

383-comercios-de-puol-2

11 Novembre 2021
FaceBook  Twitter  

Altres