Puçol reinicia els cursos formatius gratuïts amb auxiliar de magatzem i carretó elevador

06 Octubre 2021

Des de la Regidoria d'Ocupació, a través de l'Agència de col·locació, s'organitzen cada any diferents cursos per a veïns desocupats amb un objectiu molt definit: ajustar la formació a aquelles professions més demandades pels empresaris de la població. Seguint eixe plantejament, a l'octubre s'ha posat en marxa el d'auxiliar de magatzem i operador de carretó elevador, amb un total de 60 hores de formació i 15 alumnes.

Llegeix més...

Coordinació entre l'Ajuntament de Puçol i l'Autoritat de Transport Metropolità de València per a millorar el servei públic de transports de viatgers de Puçol

15 Setembre 2021

La reunió entre l'Ajuntament i l'Autoritat de Transport Metropolità de València té com a finalitat garantir un servei públic de transport de qualitat per a tots els ciutadans de Puçol, amb la connexió de l'estació de metro de Rafelbunyol o la incorporació de Puçol en la tarifa de l'àrea metropolitana de València.

Llegeix més...

Article de VOX del mes d'agost : «Vergonya aliena»

06 Setembre 2021

Este és l'article de VOX d'agost, titulat Vergonya aliena. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

Opinió del PSOE d'agost: Al fons, a la dreta

03 Agost 2021

Esta és l'opinió del PSOE d'agost, titulada Al fons, a la dreta. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

Opinió de VOX d'agost: El ple del pacte de la vergonya entre el PP de Puçol i els pancatalanistes de Compromís

03 Agost 2021

Esta és l'opinió de VOX d’agost, titulada El ple del pacte de la vergonya entre el PP de Puçol i els pancatalanistes de Compromís. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

Altres