La Residència de la Tercera Edat munta un arbre de Nadal per a “donar les gràcies als voluntaris”

Celebrar el Dia del Voluntari no tenia un altre fi que agrair a eixos veïns de la població que s'acostaren cada setmana, de forma voluntària i anònima, a tirar una mà als residents, compartint les seues vivències, els seus jocs o, senzillament, escoltant-los. Per a això van organitzar una vesprada amb una activitat junts entre voluntaris i residents: muntar l'arbre de Nadal. Una bella forma de dir “gràcies per estar ací”.

Es tractava de realitzar un senzill homenatge a les persones que realitzen voluntariat en la residència amb què ací vivim, de la millor forma que ells i nosaltres sabem, treballant junts, fent coses en comú.

En este cas, amb les festes nadalenques tan pròximes, ens vam decidir per decorar el nostre arbre de Nadal tots junts, amb productes culturals elaborats pels participants dels tallers de manualitats del centre.

Vam fer, com sempre, un bon treball i el resultat magnífic, encara que el verdader mèrit no està en este dia concret sinó el treball dels voluntaris en la nostra residència cada vegada que ens visiten.

Agustín, Vicente, Ana, María Dolores, Charo, Ana Mari, Lucía, Noé, Mila, Toni, Irene, Marcelino, Paquita, Vicente, Amparo, Edu, Andrea , Elena… moltes gràcies!

Informa: Lourdes Escribano | Fotos: Residencia de la 3ª Edad

fotos face

1072-voluntario-residencia-3

21 Desembre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres