Estes festes els peques assistixen huit dies a l'escola… de Nadal

L'Escola de Nadal estarà oberta els 8 dies laborables d'estes festes, del 23 de desembre al 5 de gener, com un servei a les famílies que han de treballar en estes dates i també per a les que preferixen que els seus fills disfruten d'una altra forma en vacances. Un total 7 monitors i 1 coordinador s'ocupen de que els 80 xiquets d'infantil i primària acudixen disposats a passar-se'l bé en les instal·lacions del col·legi públic Lluís Vives.

L'Escolade Nadal, igual que la de Pasqua o la d'Estiu, són serveis pensats perquè les famílies de Puçol tinguen cobertes les vacances escolars, bé perquè els pares treballen o bé perquè preferixen que els seus fills disfruten alguns dies d'una forma distinta”, explica la regidora Mar Mazo. “En esta edició hem organitzat l'escola de manera que estiga oberta els huit dies laborables que tenim en estes vacacions nadalenques”.

I l'oferta nadalenca l'han aprofitat 80 alumnes de la població, 34 d'educació Infantil i 46 de Primària, que assistiran els dies 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre, a més del 4 i 5 de gener, de 9 a 13 hores, a les instal·lacions del col·legi públic Lluís Vives, on els 8 monitors que s'encarreguen d'ells els tenen preparada una àmplia col·lecció d'activitats perquè vegen l'escola amb altres ulls.

Rubén Durá, el coordinador, explica que “hem dividit el matí en dos blocs separats pel pati. Durant el primer, els alumnes realitzen tallers i manualitats dins de les aules, perquè fa més fred. Després de l'entrepà, prioritzem els exercicis i jocs en el pati”.

Una activitat a què cal unir cada matí les danses i balls de benvinguda, una divertida forma de començar el dia… i, això sí, ressenyar l'absència d'eixides a altres centres de la població (com el poliesportiu i el parc Ribelles), llocs més adequats per a visitar a l'estiu o primavera, amb les altres escoles en períodes vacacionals. o primavera, amb les otrasis i balls de benvinguda, una divertida forma de començar el daci

A l'hivern, abellix més divertir-se en classe.

Informa i fotos: Sabín 

fotos face1093-escola-de-nadal-3

 

23 Desembre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres