Troballa solidària a Puçol: pernils contra el cáncer

L'associació Cocina y Tradición de Puçol, al costat de l'Associació de Talladors Solidaris d'Espanya i José Romualdo Antoni van organitzar el 2 de setembre la primera Concentració Solidària de Talladors de Pernil en la plaça del País Valencià, que finalment va recaptar 7.050 euros, destinats íntegrament a l'Associació Espanyola de Lluita Contra el Càncer. Un èxit que demostra que hi ha formes noves d'ajudar a combatre el càncer.

Un total de 19 talladors de pernil vinguts gratis de tota Espanya van demostrar la seua habilitat en el tall amb 18 pernils de Calamocha, als quals es van afegir 4 perquè el públic continuava demanant més i va caldre recórrer a la col·laboració dels veïns per a completar aquesta primera jornada solidària.

«La primera vegada sempre costa, però hem superat les expectatives en tots els sentits», explica Mery  Cortell. «Recaptar més de 7.000 euros per al càncer, aconseguir tants talladors, esgotar les existències perquè els veïns de Puçol es van bolcar amb la proposta i, sobretot, comptar amb punts col·laboradors que es van oferir a animar el matí».

I és que no solament de pernil viu l'home, així que per l'escenari van desfilar actuacions de ball, cant, karate, ciclisme de sala i moltes més sorpreses que es van sumar als nombrosos sortejos organitzats gràcies a la col·laboració de comerços i particulars.

Informa i fotos: Sabín | Vídeo: Sergio Maestro

fotos facefotos facefotos face  

01 Octubre 2018
FaceBook  Twitter  

Altres