Tallers d'educació viària, consum de drogues i salut mental a càrrec del projecte del Vallet

Dins del programa d'accions comunitàries organitzades pel projecte Vallet: Barri responsable i solidari, durant els mesos d'octubre i novembre s'han organitzat una sèrie de jornades sobre educació viària, consum de drogues i salut mental, comptant amb la participació de diferents entitats locals.

Dimarts passat 6 de novembre va tindre lloc, en l'edifici de l'antiga Emissora Municipal de Televisió, la primera de les sessions, en la qual Ángel Ibáñez i Manolo Martínez, membres del cos de la Policia Local, van informar els assistents sobre les mesures de seguretat viària i qüestions relacionades amb la circulació a tindre en compte quan transiten pels carrers del municipi, especialment amb bicicleta, i van respondre a les preguntes plantejades pels assistents.

El divendres 9 de novembre, la sessió es va celebrar en el Centre de Rehabilitació i Inserció Social (CRIS) situat en Mas de Mur, i el tema principal va ser la relació entre el consum de drogues i la malaltia mental, mostrant als assistents les conseqüències de la ingesta de substàncies nocives en el seu desenvolupament mental. En aquest cas, les ponents van ser Regina Poveda, directora del CRIS, i Toñi Fernández, terapeuta del Centre.

A aquestes jornades han assistit els alumnes del mòdul de Manteniment d'Espais Públics del projecte Vallet, usuaris del CRIS i membres de l'Associació d'Ajuda a Discapacitats (ADIS).

El projecte Vallet: Barri responsable i solidari està cofinançat per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i el Fons Social Europeu.

Informa: Equip Vallet | Fotos: Sergio Maestro

fotos facefotos face

754-charla-consumo-y-salud-4

12 Novembre 2018
FaceBook  Twitter  

Altres