Els dies 18 i 19 de juny, oberta la inscripció per via telemàtica per a Concilia l'Estiu

Entre els serveis que s'estan posant en marxa per a la fi de l'estat d'alarma s'estan prioritzant els que suposen millores directes per als veïns, sempre dins del compliment estricte de les mesures sanitàries. Concilia l'Estiu és un programa de conciliació laboral per a les famílies que tenen fills escolaritzats entre 1r d'infantil i  de primària. Les bases i la inscripció la pots realitzar en este enllaç.

Concilia l'Estiu se celebra del 29 de juny al 31 de juliol i està dirigit a un màxim de 150 xiquets i xiquetes d'infantil i primària, els pares dels quals estan treballant en eixes dates.

Inclou una àmplia programació d'activitats, en tres col·legis públics de Puçol —La Milotxa, Jaume I i Lluís Vives—, amb manualitats, jocs, tallers, piscina, música i altres activitats adaptades a les diferents edats.

A més, els participants estaran organitzats en grups de deu alumnes i un monitor, per a garantir al màxim les mesures de seguretat en la situació actual.

«Hem previst un horari ampli, de 9 a 14 hores, que es podrà ampliar incorporant serveis de l'Escola Matinera per a aquells pares que tinguen necessitat de deixar als seus fills a les 7.30 del matí», explica el regidor de Benestar Social, José M. Esteve. «És un projecte diferent de tot el que s'havia fet fins ara, perquè la seguretat implica que els grups són molt reduïts: un monitor per cada deu alumnes i en centres educatius separats, la qual cosa suposa un cost major del servei… per això està orientat a famílies monoparentals i aquelles en què treballen el pare i la mare durant estes dates».

La matrícula de Concilia l'Estiu té un preu de 90 euros, als quals cal sumar el servei de l'Escola Matinera (35 euros) per a aquells pares que el sol·liciten. Si es matricula més d'un fill, hi ha un descompte del 25%.

Si les sol·licituds superen les 150 places disponibles, es realitzarà una baremació tenint en compte els següents criteris: estar empadronat o treballar a Puçol, que treballen els dos pares i ser família monoparental treballadora.

El termini d'inscripció està obert des de les 00.01 hores del dijous 18 fins a les 23.59 hores del divendres 19 de juny.

La informació completa i els tràmits d'inscripció s'han de realitzar en Acceda a / Inscripcions a esdeveniments, de la Seu Electrònica de Puçol. Tens l'accés directe en el següent enllaç:

sede electronica 1

Informa: Sabín Carteli: Sento Pascual

17 Juny 2020
FaceBook  Twitter  

Altres