El dissabte 11 de gener, a les 6 de la matinada, el GR10-Xtrem partix del poliesportiu de Puçol

El dissabte 11 de gener partix del Poliesportiu Municipal de Puçol la quinta edició del GR10-Xtrem València Ultra Trail, la gran travessia entre Puçol i Andilla. Abans, el divendres a la vesprada, es realitzarà l'arreplega de dorsals i la presentació oficial de la prova, a les 19 hores, en l'Espai Jove, amb l'assistència de l'organització i la corporació municipal.

El GR10-Xtrem és un ultratrail de 93 kms i 3.800 m+ amb eixida desde la població marítima de Puçol i arribada a l’altra banda de València, a Andilla. El repte consisteix en creuar tot el sender GR10 valencià, és a dir, seguir les marques blanques i rotges sense eixir-s’en del sender. Els municipis per on passaran els corredors seran els de Puçol, amb eixida a les sis del matí, Segart, Serra, Gátova, Alcublas, Altura, Sacañet, Canales i Andilla. La meta estarà situada a La Pobleta.

En la darrera edició va guanyarGabriel Valero, que ha confirmat la seua participació, i la catalanaBerta Moreno.Míryam Talens(bronze al Campionat d’Espanya d’Ultratrail) estarà en línia d’eixida per intentar millorar la segona posició de 2013. Juntament amb l’alzirenyaAlicia Chaveli(1a Aneto UT) la bascaSilvia Trigueros(5a en UTMB) o la suïssaDenis Zimmermann(3a en TransGranCanaria), com a candidates al podi.

Gabriel tindrà també molts corredors que vullguen trencar la veta de meta, per exemple el leonésFelipe Artigue(4t a l’EhunMilak), el bascIñaki Catalán(guanyador del G2H) o el portuguésPedro Marquesque seran seriosos aspirants. Juntament amb el de Rocafort,Juanma Jiménez(4t a la TDS) és el més seriós dels aspirants per part valenciana.

L’organització està formada pel clubCXM Valènciaamb la col·laboració dels clubs locals C.Atl. Puçol,C.E.M. El Castell de Serra,C.D.M. Bardési diversos voluntaris de les poblacions per on passarà esta romeria de valents el proper dissabte 11 de gener.

Informa: Correr x Muntanya | Disseny cartell: GR10-Xtrem

034-salida-gr10-2013

07 Gener 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres