Un autobús de 56 places ple de jugadors i amics del Club Futbol Sala Puçol va acudir el 28 de desembre a Benicarló a aprendre en directe del club que més admiren, El Pozo Múrcia

Els del Club Futbol Sala Puçol no saben què és això d'estar de vacacions. Si arriba l'estiu, munten un campus; en festes, s'apunten a un torneig; si hi ha viatge a Madrid, allí estan ells en la Caixa Màgica amb la selecció; i en nadal, viatge a Benicarló per a veure el partit de la Lliga Nacional de Futbol Sala entre el Peñíscola i El Pozo Múrcia, que va véncer el visitant per 1-3.

Això sí, si cal donar la nota es dóna amb classe: tots uniformats de roig i negre, els colors del club local. Distingir-los en el pavelló de Benicarló (que utilitza l'equip de Peñíscola com la seua pista de joc) era fàcil: la marea rojinegra eren els de Puçol.

Festa a l'anada,alegria a la tornada i, sobretot, la possibilitat d'aprendre dels millors en directe i, de pas, fotos amb tots els jugadors d'ambdós equips, encara que en especial amb El Pozo Múrcia, un club de què l'equip de Puçol ha sigut sempre fan absolut.

Encara que per a fotos la del porter d'El Pozo amb la reportera de Puçol: l'autobús no va poder partir cap a Múrcia fins que la foto es va fer. Això és afició.

Tot això el 4 de gener… i a la setmana següent, toca tornar a la lliga de futbol sala.

Informa i fotos: Pepa Deogracia | Club Futbol Sala Puçol

mas-fotos facebook 

 035-pepa-con-portero-el pozo

08 Gener 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres