Vols participar en un projecte comarcal d'inserció laboral per a jóvens interessats en agricultura ecològica i cuina?

Fins al 17 de gener està obert el termini d'inscripció en l'Agència de Col·locació per a participar en un projecte comarcal dirigit a 60 jóvens, a través d'itineraris d'inserció laboral i cursos de cuina i agricultura ecològica. Si tens entre 18 i 35 anys, estàs inscrit en el SERVEF i aspires a treballar en una empresa de la comarca, informa't: hi ha 13 places per a Puçol.

El Consorci Pactem Nord, en col·laboració amb els ajuntaments de la comarca l'Horta Nord, comença al febrer un curs per a 60 veïns de la comarca que complisquen tres requisits: desocupats, inscrits en el SERVEF i amb edats incloses entre els 18 i 35 anys.

Per a triar als 60 participants en este Projecte d'Inserció de Jóvens de l'Horta Nord, el consorci realitzarà l'entrevista i selecció definitiva de candidats a finals de gener, però prèviament ha sol·licitat als distints municipis participants que realitzen una selecció prèvia dels veïns que s'ajusten al perfil.

A Puçol li corresponen 13 places i tenim obert el termini d'inscripció fins al 17 de gener en l'Agència de Col·locació”, explica el tècnic d'ocupació Daniel Sebastiá. “Tenen prioritat en la selecció final els candidats amb menor formació i els que procedixen de sectors amb major índex de desocupació, encara que poden acostar-se a l'agència tots els interessats que complisquen els tres requisits i, especialment, els interessats en l'agricultura i l'hostaleria”.

Perquè una vegada realitzada la formació inicial per als 60 alumnes (amb matèries com a disseny del currículum o anàlisi de les capacitats reals de cada un), la responsable del programa Isabel Pina triarà dos grups de 14 alumnes que passaran a una segona fase: dos cursos específics de cuina i agricultura ecològica, que s'impartiran en qualsevol dels pobles de la comarca, pel que un requisit per als alumnes triats és que tinguen capacitat per a desplaçar-se entre les distintes poblacions de l'Horta Nord.

La tercera fase del projecte és el treball en la inserció real en empreses de la comarca a través de les gestions i contactes que està duent a terme el Consorci Pactem Nord.

Si vols més informació, acudix a l'Agència de Col·locació abans del 17 de gener i recorda: fins a 13 jóvens de Puçol poden participar en este projecte comarcal d'inserció laboral.

Informa: Sabín

031-consorcio-pactem-nord

08 Gener 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres