L'Escola de Nadal ha permés conciliar la vida laboral i familiar a 82 famílies de la població

Del 23 al 31 de desembre, el col·legi públic Lluís Vives ha sigut la seu de l'Escola de Nadal, una iniciativa de l'Ajuntament de Puçol per a oferir una alternativa en el període de vacacions a aquelles famílies amb fills en edat escolar que treballen durant les festes i no tenen amb qui deixar els seus fills degudament atesos.

Per 15 euros, els xiquets de Puçol nascuts entre 2002 i 2009 han tingut la possibilitat de tornar al col·legi durant sis matins, els dies 23, 24, 26, 27, 30 i 31 de desembre, però amb unes matèries molt més divertides que les habituals.

L'empresa Chiripiorca ha sigut enguany l'encarregada de gestionar l'Escola de Nadal, amb una àmplia programació de jocs nadalencs, tallers i activitats perquè tant els més menuts com els alumnes de primària passaren els matins disfrutant mentres aprenien… i els seus papàs continuaven treballant.

Eixe és el principal objectiu de les tres escoles municipals que posem en marxa durant les vacacions d'estiu, pasqua i nadal: conciliar la vida laboral i familiar dels que treballen mentres els seus fills estan de vacacions”, assegura Eloísa Rosa Martínez, la regidor de la dona. “A més, enguany hem fet un esforç especial perquè teníem 80 places, però com s'han inscrit 82 alumnes no hem deixat cap fora i tots han acudit a l'escola”.

Una escola que ha inclòs un bestreta dels regals de Reis en forma d'excursions, perquè a més de les activitats en el col·legi Lluís Vives, els alumnes han visitat la Ludoteca Municipal, el Betlem gegant situat en La Barraca i Expojove en la Fira de València.

Així dóna gust anar al col·le… encara que siga en vacacions.

Informa: Sabín | Fotos: Sento Pascual

fotos face

039-escola-nadal-2

10 Gener 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres