La prèvia al GR10-Xtrem confirma el bon ambient entre tots els que s'atrevixen amb esta dura prova entre Puçol i Andilla, de 93 quilòmetres per la muntanya, que se celebra el dissabte 11 de gener

El dissabte 11 de gener, a les 6 de la matinada, eixien els participants en el GR10-Xtrem des del Poliesportiu Municipal de Puçol, per a arribar per la vesprada a La Pobleta d'Andilla, en la carrera ultratrail més dura de la Comunitat Valenciana. Però abans, el divendres, es va realitzar l'entrega de dorsals i la presentació de la prova en l'Espai Jove.

El divendres a les 6 de la vesprada començava el compte arrere per al GR10-Xtrem, que recorre la província de València d'est a oest, de Puçol a La Pobleta d'Andilla, i ho feia amb l'entrega de dorsals a tots els que ja s'havien inscrit prèviament. El millor, el gran ambient que regna en esta prova en tot moment, començant per este dia previ a la carrera.

La jornada prèvia en l'Espai Jove va finalitzar amb un doble acte: en primer lloc, la presentació oficial del GR10-Xtrem a càrrec d'Iván Esteve (president del Club Atletisme Puçol), Javier Cisneros (president del CXM, organitzador de la prova) i Julio Lucia (regidor d'esports de Puçol).

A continuació, l'habitual xarrada tècnica a càrrec de Miguel Giménez, el qual es va recolzar en una detallada projecció per a explicar les dificultats, els punts de control i les normes que s'ha de seguir en esta quinta edició del GR10-Xtrem.

D'ací, tots a sopar i descansar, a les 6 de la matinada del dissabte calia començar a córrer… i els més ràpids només estaran 10 hores en la muntanya, però alguns quasi duplicaran eixe temps per a completar els 93 quilòmetres, amb 3.600 metres de pujada, 3.000 de baixada i 19 hores de p límit.

Informa: Sabín | Fotos: Juan Edo i Sabín

 

047-club-atletismo-puzol-compite

11 Gener 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres