Quinze alumnes assistixen al curs de tapes impartit per Charo Palamós en la cuina de l'Espai Social La Barraca, dins de les actuacions formatives gratuïtes del Programa de la Dona

El dilluns 13 de gener, a la vesprada, la cuina de La Barraca es va transformar en una aula amb quinze alumnes disposades a aprendre a cuinar cinc apetitoses tapes: saquets de botifarra, creilletes amb beicon, cruixent d'espinacs al rocafort, creilletes amb guacamole i salmó i, com a colofó, formatge amb crosta. Per descomptat, com a bon curs pràctic, les alumnes van acabar degustant les seues creacions.

Una jornada de tapes que tindrà la seua continuïtat el dimecres 15 amb els mateixos protagonistes i el mateix escenari, encara que en esta ocasió amb cinc postres com a assignatures obligatòries: cupcakes de vainilla, buttercream de Nutela, cupcakes de carabassa i xocolate, frosting de mascarpone i cupcakes d'avellana.

Ambdós sessions es repetiran a finals de gener amb un segon grup de 15 alumnes que s'han inscrit gratuïtament per a este primer curset de 2014, que se celebra paral·lelament a les activitats formatives ja iniciades el trimestre passat: teatre els dimarts en la Casa de Cultura, jardineria els dimecres en Mas de Mur i programa de convivència al llarg de la setmana en unes quantes dependències municipals.

Els cursos de cuina són habituals en una programació que pretén afavorir l'intercanvi entre veïnes de distintes edats i nacionalitats”, assegura la regidora Eloísa Rosa Martínez. “Van dirigits a jóvens amb escassa experiència, però també a dones majors que volen ampliar els seus coneixements pràctics. A més hem en compte les propostes d'anys anteriors, per a no repetir plats, perquè ja hem treballat la cuina tradicional, la mediterrània i la rebosteria local”.

La pròxima cita del Programa de la Dona és la clausura de l'Escola d'Acollida d'Immigrants Estrangers, de 40 hores de duració, que s'està celebrant durant el mes de gener en la Casa de Cultura. La data prevista per a la seua finalització és el 20 de gener.

Informa i fotos: Sabín 

fotos face

051-curso-tapas-mujeres-1

13 Gener 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres