Es van acabar les vacacions per al grup de teatre de Puçol: Dones, a escena!

Des del passat mes de novembre, un grup de díhuit dones, treballen setmanalment dirigides per Aitor Caballer, per a dur a terme un projecte teatral que veurà la llum en la Setmana de la Dona de Puçol.

Després del taller Com véncer la por a parlar en públic,realitzat a l'octubre i organitzat per la Regidoria de la Dona, les alumnes del taller, animades i amb ganes d'enfrontar-se a un públic real després del curs, van demanar a la regidora Eloísa Rosa la possibilitat d'allargar el taller o, si no n'hi ha, muntar una activitat teatral.

Ella no va tardar a respondre veient les ganes del grup de dones i, de nou, amb Aitor Caballer, es va posar en marxa este taller que es realitza setmanalment en la Casa de Cultura de Puçol. “És una sort comptar amb un grup de dones tan disposades a treballar i a disfrutar”, apunta la regidora. “I ja que tenim un professor igualment disposat, només calia encontrar un horari i una sala… i, per descomptat, un examen final per a tots”.

Abans de les vacacions nadalenques les sessions tenien una duració de dos hores i en elles, principalment es tractava de connectar amb una mateixa i amb les companyes, realitzant exercicis de Joc dramàtic perquè a poc a poc s'anaren familiaritzant amb el món del teatre.

Estic molt content amb el grup d'alumnes que tinc” comenta Aitor Caballer, professor del curs. “Estan treballant amb moltes ganes i tenen totes una il·lusió tremenda de mostrar este procés de treball en la Setmana de la Dona el pròxim mes de març. Serà d'alguna manera nostre examen final per a tots: per a elles com a alumnes i per a mi com a professor”.

Evidentment, el públic ha de ser conscient que és la primera vegada que estes dones es pugen a les taules d'un escenari, esperem que no siga l'última, i ho faran amb una obra original, escrita expressament per a elles. "Un text senzill, però divertit i que esperen que tot el públic que s'acoste a veure ho disfrute", finalitza Aitor.

Més avant, publicarem el títol de l'obra i vos farem un avanç. De moment, una exclusiva: la Casa de Cultura es transformarà, durant un temps, en un lloc on molts de nosaltres ens encantaria estar.

Informen: Aitor Caballer i Sabín | Fotos: Sergio Maestro

fotos face

066-taller-teatro-mujer-5

16 Gener 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres