La bona imatge del poble comença per uns arbres ben podats i amb un creixement sa

El treball de poda es realitza tots els anys a l'hivern, és una tasca fonamental per a controlar el creixement dels arbres i, sobretot, en el cas dels arbres de fulla caduca, afavorir que a la primavera els brots cresquen més resistents i sans.

Enguany estem dedicant un equip de quatre jardiners a les tasques de poda”, explica Manuel Reyes, el coordinador de la brigada. “Van començar amb els arbres de les avingudes València, Mancomunitat i Font de Mora, després el Passeig de la Constitució, el Poliesportiu Municipal i la resta de zones tant en el nucli urbà com en la platja”.

Una tasca que suposa un cost econòmic addicional a les arques municipals, ja que es realitza amb personal propi, i únicament es generen gastos quan cal llogar una grua per a accedir a les copes situades a gran altura, com les palmeres del poliesportiu, on la brigada va treballar dijous passat 16 de gener.

Un avantatge addicional del servici és que l'equip de jardiners porta la trituradora municipal, el que implica que al finalitzar la jornada, com tot es tritura i s'envia a l'ecoparc, no queden carrers brutes ni restes del treball realitzat.

Ja ho déiem, es tracta de millorar la imatge dels nostres carrers i places.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

fotos face fotos face 

062-brigada-poda-polideportivo-2

20 Gener 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres