Lectura en anglés, ciutadania digital i accés a la universitat, temes dels tallers per a pares organitzats per American School of València

Un centenar de persones van participar el dissabte 18 de gener en els Parent Workshops d'American School of València (ASV), una jornada formativa en què professors del centre i ponents invitats desenrotllen sessions de treball relacionades amb l'educació i l'aprenentatge.

En l'edició d'enguany es van realitzar huit tallers, alguns d'ells de caràcter pràctic, sobre desenrotllament emocional, suport a la lectoescriptura en anglés, reptes del món digital i planificació de l'accés a la universitat dins i fora d'Espanya.

Les sessions permeten conéixer la metodologia docent de l'ASV en camps com l'educació plurilingüe o la promoció de l'aprenentatge inductiu i el pensament crític.

Altres oferixen informació de primera mà sobre innovacions recents del centre com la implantació del Reading Workshop Model de la Universitat de Columbia (Estats Units) en els cursos de Primària i la labor del Servici d'Orientació que ajuda als alumnes de High School en el procés de busca i sol·licitud d'estudis universitaris.

Informa i fotos: Carlos Minuesa | American School of Valencia

084-talleres-padres-asv-2

24 Gener 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres