El Club Atletisme Puçol organitza una jornada escolar per a demostrar que l'atletisme és un esport divertit

El Club d'Atletisme Puçol està decidit a fer del planter un dels principals actius de l'entitat i s'ha marcat com a objectiu promocionar este esport entre els més jóvens de la localitat. A més, s'ha proposat fer-lo d'una manera molt singular, demostrant als escolars que l'atletisme pot ser un esport molt divertit.

Per a això ha organitzat una jornada escolar que se celebrarà divendres que ve 31 de gener (17 hores) en la pista d'atletisme del Poliesportiu Municipal i que porta per títol Carnet per punts.  La competició constarà de nou proves a manera de yincana i els participants aniran omplint un carnet per punts segons el resultat de la seua participació en cada una d'elles.

Esta primera Jornada d'atletisme divertit Carnet per punts va dirigida a escolars nascuts entre 2002 i 2005, dividits en les categories benjamí i aleví, tant masculina com femenina. Al final de la jornada, els cinc primers de cada una de les quatre categories s'emportaran un premi i tots els altres un obsequi per participar.

El Club d'Atletisme Puçol anima a tots xics i xiques de Puçol a participar en esta simpàtica experiència, per a la que no cal ni ser del club, ni de l'escola municipal ni tan sols practicar assíduament atletisme. “Es tracta que els més jóvens proven l'atletisme, coneguen les noves pistes que tenim a Puçol i disfruten d'una divertida vesprada d'esport amb els seus companys de classe i amb escolars d'altres col·legis del municipi”, explica Iván Esteve, president del Club.  

La competició estarà dirigida per Jacinto Gonzálvez, entrenador del Club Atletisme Puçol i de l'Escola Municipal d'Atletisme, i no cal inscriure's prèviament, basta d'acudir al Poliesportiu el pròxim 31 de gener.

Informa: Club Atletisme Puçol | Disseny cartell: Sento Pascual

25 Gener 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres