Opinió del PSOE del ple de desembre: “El govern de la inconsistència”

Esta és l'opinió del PSOE del ple de desembre, titulat El govern de la inconsistència. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Des de l'Educació Primària ens van ensenyar a pensar abans de parlar. Esta recomanació no pareix haver calat en alguns polítics que ocupen butaques gràcies a la tan gastada coartada de la seua majoria absoluta.

La inconsciència, la prepotència, fruit d'un sentiment ideològic de poder desmesurat, els porta a convertir-se en persones que confonen la gestió d'uns recursos públics amb la propietat dels mateixos. Eixa és l'actitud que, des del seu ascens al govern de Puçol, mantenen els membres del PP davant de qualsevol decisió que adopten: l'han fet amb la Concessió de la Gestió Integral de l'Aigua a l'Empresa Aguas de Valencia sense tindre en compte per a res l'opinió de l'Oposició, el van fer de manera unilateral amb el tancament de la Televisió Local i la consegüent dissolució de VIP.

Com a colofó a la injustificada clausura de la televisió, la senyora alcaldessa va tindre un lamentable arrancada d'incontinència verbal en el Ple de desembre arribant a dir que hauríem de mostrar agraïment pel fet de no haver despedit els treballadors de la televisió.

Senyora alcaldessa, semblant intervenció pareix més apropiada d'altres èpoques en què qui exercia el control prenia decisions sobre qui treballava i qui descansava de manera forçosa. Els sona el concepte caciquisme: el teu si, el teu no?

Senyora alcaldessa, vosté ocupa ela seua butaca per a gestionar els béns del poble, però ha de recordar que no li pertanyen. Vol dir que els treballadors de la televisió local que van accedir al seu lloc després d'haver-hi superat una oposició, que són professionals especialitzats en les seues àrees, han de mostrar homenatge a este equip de govern que els ha relegat al desempenyorament de tasques poc acords amb la seua preparació professional? Vosté sap que les seues condicions de treball han canviat substancialment.

No, senyora alcaldessa, no anem a agrair-li que haja sigut pionera en el tancament d'una televisió, no anem a agrair-li que haja difós calúmnies referint-se a determinats membres de l'oposició sense permetre'ls que demostraren la seua honestedat degudament certificada. Eixe és un joc molt brut i vosté sap bé que no està en condicions de llançar calúmnies davant de persones que han actuat netament, una cosa que no tot el món seria capaç de demostrar. I el que tinga orelles per a sentir, que senta.

Ara volen vendre'ns que no els ha quedat més remei que tancar VIP i que a ningú el satisfà haver de prendre decisions tan doloroses per a la població. Quina classe de farsa pretenen representar? Vostés tenien la jugada ben estudiada des del moment que van presentar el seu Pla d'ajust, Pla de què va eixir beneficiat el seu soci de govern, PAVALUR, qui va aconseguir per a les Urbanitzacions un bon nombre d'acords i un total d'1.200.000 €, o el que és el mateix, 200 milions de les antigues pessetes al llarg d'esta legislatura. Tot és qüestió de prioritats veritat? I a vostés els interessava més pactar amb una minoria que els recolzara en el seu govern. Així són les coses i a ningú se li escapa la seua interessada manera de governar.

Mai ens cansarem de repetir l'innecessari del tancament de la televisió de Puçol. Una decisió injustificada que definitivament ha callat les veus de la pluralitat i del sentit democràtic d'una societat que té dret a expressar-se, a difondre la seua cultura, les seues tradicions, les seues activitats quotidianes. Amb el tancament de la TV Local de  Puçol, el Partit Popular demostra que no li interessa el poble, ja que concedix escàs o nul valor a la seua veu. En este sentit, tampoc ens cansarem d'anunciar que en el precís moment en què el PSOE recupere el govern local, serà prioritària la reobertura d'un mitjà de difusió que mai va haver de perdre la ciutadania de Puçol.

Una opinió del Grup Municipal Socialista

25 Gener 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres