Un total de 47 atletes de l'escola de Tripuçol van debutar en prova oficial enguany amb el Duatlón de Benifaió, on els “tripus” van obtindre diverses medalles, sobretot en categories femenines

El dissabte 25 de gener es va disputar el XIV Duatlón de Benifaió, amb molta participació de jóvens atletes de Puçol que van obtindre a més bons resultats, destacant en infantil femení, Lidia Cubas,  Lourdes Novella i Ainoa Collado; en aleví femení, Marta Bayarri; i en benjamí femení Lucía Chulvi Deogracia.

Va arribar l'hora d'enfundar-se el mono de competir per als jóvens triatletes del club Tripuçol, seguint els passos dels seus referents adults, que ho van fer la tercera setmana de gener.

Tocava debutar en 2014 i el Duatlón de Benifaió seria la prova triada. Ni més ni menys que 47 esportistes del club van creuar la meta d'esta prova, una nombrosa participació que engloba des dels més jóvens amb edats entre 7 i 8 anys fins a  4 adults que també van tindre la seua prova a la vesprada.

La nombrosa escola Tripu va aconseguir molt bons resultats en quasi totes les categories, destacant la 2a, 3a i 4a plaça en infantils de Lidia Cubas, Lourdes Novella i Ainoa Collado, la 3a en alevins de Marta Bayarri i la 3a en benjamins de Lucía Chulvi en el seu primer duatló junt amb nombrosos membres classificats en els llocs d'honor.

En la prova d'adults van participar Ramón Usero, Sergio Izquierdo, Javi Giménez i el debutant Edu Pascual aconseguint la 5a plaça per equips #vamostripus.

Informa: Iván García | Fotos: Pepa Deogracia

fotos face fotos face

102-duatlon-benifaio-3

28 Gener 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres