Dia de l’Arbre a La Costera: Vine a pintar de verd nostre paratge natural municipal

El pròxim diumenge 2 de febrer Acció Ecologista-Agró celebra, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, el Dia de l’Arbre en el Paratge Natural Municipal de La Costera, muntanyeta ubicada a la Serra Calderona. Esta cita pretén ser una jornada de natura en família, on grans i menuts compartisquen la il·lusió de plantar un arbre i disfruten junts del pulmó verd de Puçol.

Durant el Dia de l’Arbre es plantaran carrasques (Querqus ilex), sureres (Querqus suber) i oliveres bordes (Olea europaea var. sylvestris) per a incrementar així la biodiversitat del bosc de La Costera, on predomina el pi blanc (Pinus halepensis). A més a més es dispersaran per este paratge natural municipal, que custodia AE-Agró, bombes de llavors de fleix valencià (Fraxinus ornus), murta (Myrtus communis), garrofera (Ceratonia siliqua) i marfull (Viburnum tinus).

Ens agradaria comptar amb la vostra participació, especialment la de tots els voluntari i visitants que durant 2013 adoptàreu una carrasca en les diferents activitats organitzades per AE-Agró en La Costera.

El punt de trobada per a la celebració del Dia de l’Arbre serà l’oficina de Correus de Puçol, on hem quedat a les 10hores per a repartir-nos en cotxes i pujar a La Costera. De tota manera, també podeu acudir directament al paratge. La plantació es realitzarà en la zona de l’Aula Natura i l’Aula Multiusos.

Adjuntem, a més a més del cartell del Dia de l'Arbre, un resum gràfic de les activitats i accions desenvolupades per AE-Agró Horta Nord durant 2013 gràcies a la teua col·laboració. T'esperem en 2014 per a continuar treballant, pam a pam i dia a dia, en defensa del medi ambient!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ.

Informa: Miguel Crespo | Disseny cartell: Sento Pascual

099-actividades-agro-2013

28 Gener 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres