Gran ambient i absència de contratemps en el bou de Sant Antoni, primer festeig taurí de 2014

Amb l'arribada del Bou de Sant Antoni, Puçol inicia novament la seua activitat taurina enguany 2014, encara que és veritat que no es reprendrà fins ben entrada la segona quinzena del mes de juny, amb la celebració de la Setmana Taurina Vila de Puçol i el bou de Sant Joan.

Dissabte passat 18 de gener va ser el dia triat per l'Associació Cultural i Taurina Bou de Sant Antoni per a celebrar el festeig taurí en honor al seu patró.

El festeig va començar amb la desencaixonada del bou de nom Talapinos, marcat amb el número 40 i el guarisme 9, pertanyent al ferro de Lora Sangran. Bou correcte de presentació i que va tindre una destacada actuació.

En segon lloc es va desencaixonar a Picarón, pertanyent a la ramaderia de Jaen de Francisco Javier Arauz de Robles, amb guarisme 0 i el 97 marcat en el seu costellam. Sense gens digne de ser destacat en la seua actuació.

A continuació, es van soltar unes vaques en puntes que van donar pas a la primera de les quatre embolades de la nit. Va correspondre a la vaca de nom Bonita, a la que li va tallar la corda Héctor Ávila, després de ser embolada per la quadrilla de Fernando Ferrer El Rallat.

Esta mateixa quadrilla va ser l'encarregada de l'embolada del bou Espejito, a qui va tallar la corda el titular de la quadrilla, Fernando. Dir que este bou i la resta del ramat de rogle pertanyien a la ramaderia de Juan Pedro Peris Alpuente.

A la nit, després del sucar, es va embolar per part de la quadrilla de José Comes al bou Talapinos, a qui va tallar la corda Juan José Borrás Parreta, tornant tal bou, igual que a la vesprada, a tindre una destacada actuació.

La quadrilla de Ximo i Xato va ser l'encarregada d'embolar a Picarón, sent Vicente Pérez el tallador de la corda. Quant a allò que s'ha oferit per l'últim de la nit, tal com va ocórrer a la vesprada, poc que destacar.

Per a finalitzar, destacar que si l'any passat la nota més positiva va ser l'absència de contratemps de gravetat, en este primer festeig de 2014 seguim amb la mateixa tònica… i esperem i desitgem que siga el denominador comú de l'extens programa taurí que se celebra a Puçol de juny a octubre.

Informa: Salva Almenara | Fotos: Juan Sebastià 

fotos face fotos face

 078-sant-antoni-2

28 Gener 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres