Article de Partit Popular del mes de gener: “Puçol, de moda i segur”

Este és l'article de Partit Popular de gener, titulat Puçol, de moda i segur. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

El turisme espanyol està en auge, els nombres ho confirmen. Milions de turistes ens han visitat en 2013. El nostre esplèndid clima, els nostres costums, festes i la immillorable i variada gastronomia espanyola inviten a acostar-se al nostre país en busca d'eixe oasi de què molt pocs poden gaudir fora de les nostres fronteres. La Comunitat Valenciana aposta fermament amb les millors ofertes turístiques del món, sent tot un referent en el turisme de costa.

I dins d'este context, Puçol aporta el seu granit d'arena: des de fa uns dies ja podem presumir de la nostra immillorable platja, oferir els nostres millors plats i fer partícips d'eixes rutes d'oci i cultura de qualitat de la nostra contornada als que ens visiten.

Hem completat, amb el nou accés viari acabat d'estrenar, una de les actuacions més bàsiques i un dels projectes més demandats pels nostres veïns. Gràcies a l'aportació de la Generalitat Valenciana i al seu Pla Confiança, podem dir que ja circulem per una magnífica via i que passegem disfrutant de l'entorn en busca d'una platja de bandera. Servisca d'invitació i de referent per als que desitgen visitar-nos i quedar-se entre nosaltres.

També, i seguint la nostra línia de treball, el govern del Partit Popular de Puçol està prenent mesures tendents a millorar la seguretat viària en la nostra població; en este sentit es van a realitzar unes quantes instal·lacions semafòriques de regulació de trànsit, es va a repintar i modificar part de la senyalització horitzontal i a procedir al canvi de senyals verticals adequant-les a la normativa vigent.

Hem considerat interessant, atenent a l'estudi de viabilitat realitzat per la Direcció de la Policia Local, modificar el període de canvi d'aparcament de vehicles en la via pública, passant de quinzenal a mensual, a fi d'evitar trastorns als nostres veïns, sempre pendents dels dits canvis.

Així mateix, en matèria de seguretat i per a evitar robatoris en els camps, l'ajuntament compta amb noves actuacions, la investigació conjunta de la Policia Local i el Grup Roca de la Guàrdia Civil, amb vigilància, informació i control del transport. Podem congratular-nos per tant de l'eficiència dels nostres Cossos de Seguretat i del nou servici que es presta des de l'ajuntament.

Els populars continuem treballant.

Una opinió del Partit Popular

30 Gener 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres