Tripuçol es triplica: a més de l'èxit de l'escola en les proves esportives, ara aposta per la formació amb psicòlegs i per la concentració de jóvens triatletes per a fomentar la convivència

A penes portem una setmanes de 2014 i Tripuçol ja està donant mostres que enguany serà encara més important que el passat. A més dels resultats esportius, dos noves activitats avalen la idea: la xarrada d'un psicòleg de la federació per a mentalitzar els pares i la trobada que organitza al febrer amb triatletes de Conca, Bétera i, per descomptat, Tripuçol.

 L'èxit de l'escola de Tripuçol en el Duatló de Benifaió celebrat el 25 de gener no ha sigut el primer fet a destacar de gener, ja que uns dies abans el psicòleg de la federació, José Luis Climent, va estar a Puçol per a donar una xarrada relacionada amb l'entorn familiar del triatleta jove i va entregar a tots els assistents un exemplar de la guia Tripadres d'alt rendiment, enfocada al paper dels pares amb fills esportistes.

I si els pares van ser protagonistes de la tasca formativa al gener, els fills ho seran en el primer cap de setmana de febrer, perquè Puçol serà escenari d'una concentració de jóvens triatletes, amb l'assistència del Trischool de Conca, el Cea Bétera i el Tripuçol, tots ells amb esportistes de primer nivell en les seues files. El programa inclou entrenaments de natació, ciclisme i carrera, tècnica de carrera, transicions, primers auxilis i activitats destinades a fomentar la convivència.

I és que Tripuçol és un gran club, però abans que res és una gran escola.

 Informa: Jesús Jiménez | Fotos: Pepa Deogracia

 fotos facefotos face

103-jesús-jimenez-y-alumnas

30 Gener 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres