Comunicat oficial de l'equip de govern municipal (Compromís, PSOE i EUPV) i del grup Ara Puçol sobre l'acte de presentació dels festers i festeres del passat 28 d'agost

Divendres passat, dia 28 d'Agost, va tindre lloc la presentació dels Festers i Festeres 2015 de Puçol en la plaça del País Valencià. Per a finalitzar l'acte, i com ve sent costum, es van interpretar els himnes de Puçol i el regional, esta vegada interpretats en directe pel tenor Antonio Pérez Iranzo.

Per a esta ocasió, el tenor va interpretar la versió que comença amb el vers, “Tots baix els plecs de la nostra Senyera…”.

L'alcalde, vol manifestar el següent:

1.- Si haguera detectat el mínim indici de que alguns dirigents del PP i altres persones reaccionarien amb la violència que ho van fer, no hi hauria pres mai la decisió que vaig prendre.

2.- Esta decisió tenia com a únic objectiu donar un toc d'atenció al nul cas del govern de Madrid cap a la nostra comunitat autònoma, com ho demostra el deute dels més de 12.000 milions d'euros que ens deuen als valencians.

3.- He demanat personalment disculpes als festers i festeres del 2015, així com a l'equip de govern per la decisió que vaig prenre i de la que no eren coneixedors perquè pot ser no era el moment adequat per a realitzar la dita reivindicació.

L'equip de govern municipal de l'Ajuntament de Puçol format per Compromís, Psoe i EUPV, així com el grup Ara Puçol, el qual no forma part de l'equip de govern, accepten totalment les declaracions realitzades pel nostre alcalde, Enric Esteve, i li expressen el seu total suport.

Puçol, 1 de Setembre de 2015

Firmen: Xavier Alcàcer, portaveu de CompromísDolores Sánchez, portaveu del PSOE; Juan José Manzaneque, portaveu d'EUPV; i Daniel López, portaveu d'Ara Puçol.

721-himno-en-presentacion-festeros-1

01 Setembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres