El trofeu de festes es convertix des d'enguany en l'homenatge al futbol base i a Pepe Luis Sebastiá

Des d'enguany, el trofeu de futbol que se celebra en les festes de Puçol canvia de nom i serà un homenatge a Pepe Luis Sebastiá, potser la persona que més ha treballat pel futbol base en la població en tota la història. En esta primera edició ha consistit en un partit entre veterans de la UD Puçol i el Futbol Base Sagunt, disputat el divendres 28 d'agost en el camp municipal José Claramunt.

Ja l'any passat es va celebrar un partit en homenatge a Pepe Luis Sebastiá, a què finalment no va poder assistir a causa de problemes de salut, pel que va ser la seua esposa l'encarregada de presidir l'encontre.

Amb l'arribada de la nova directiva de la Unió Esportiva Puçol s'ha plantejat donar continuïtat a l'homenatge transformant-lo en el torneig de festes, atés que Pepe Luis ha sigut una persona clau en el creixement del futbol local: per les seues mans han passat diverses generacions de jóvens en distintes categories de l'escola i del club.

Gràcies a les gestions de Juan Sebastiá, per a enfrontar-se als veterans de la UD Puçol es va contactar amb el Futbol Base Sagunt, equip patrocinat per Iberiana, i els xics de Mechó van ser el rival d'equip local… encara que la diferència d'edat i de forma física entre l'un i l'altre es va fer notar sobre el terreny de joc: el 7-2 final il·lustra allò que s'ha succeït en el camp municipal José Claramunt, la victòria local va ser fàcil.

Però no és el resultat l'important en este tipus d'encontres, sinó l'ambient, l'homenatge i la camaraderia, d'ací que en l'entrega de premis haguera detalls d'ambdós clubs per a Pepe Luis i també trofeus per als dos participants: l'alcalde Enric Esteve, el regidor d'esports Xavi Alcàsser i els presidents d'ambdós clubs van ser els encarregats d'entregar les plaques, el ram de flors i les dos copes.

El futbol base ja té el seu propi trofeu a Puçol.

Informa i fotos: Sabín 

fotos face

716-trofeo-pepe-luis-1

01 Setembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres