L'ajuntament neteja dos solars abandonats en els carrers Sant Pere i Sant Miquel

L'1 de setembre, la brigada municipal es va ocupar de la neteja de dos solars que portaven més de dos anys sense tancar correctament i sense netejar per part dels seus amos, ocasionant problemes de rates, olors i mala imatge als veïns dels carrers Sants Miquel i Sant Pere. En este últim cas, a més, el problema és més greu a l'estar situat enfront de la Torreta, un dels pocs monuments històrics de la població.

La neteja i el tancat dels solars en el nucli urbà és una tasca que han d'escometre els amos i, en el cas que no es duga a terme, és l'ajuntament qui està facultat a prendre les mesures necessàries per a evitar molèsties a la resta de veïns.

Els veïns porten queixant-se més de dos anys i el que no entenem és que no s'haja pres cap mesura per part de l'ajuntament fins ahir, dia 1 de setembre”, explica l'alcalde Enric Esteve. “Ambdós solars generen problemes de rosegadors i brutícia, però el del carrer Sant Pere està situat enfront de la Torreta, i és una vergonya la imatge que s'estava donant d'un dels pocs monuments que tenim”.

En el cas de Sant Pere, l'amo va accedir a realitzar una primera neteja, que ha sigut completada per la brigada. En el cas del solar situat en el carrer Sant Miquel no ha sigut possible localitzar l'amo, pel que tot el treball l'han realitzat els treballadors municipals.

L'alcalde recorda que s'està revisant l'estat dels solars per a prendre les mesures oportunes en cada cas, “de fet estem estudiant l'ordenança municipal perquè volem que també es tanquen amb obra, perquè siguen més segurs. Mentres eixa situació arriba, demanem als conductors que aparquen junt amb estos solars abandonats que, per favor, extremen les precaucions per a evitar tirar la tanca provisional que ara tenen”.

Informa i fotos: Sabín 

fotos facefotos face

722-limpieza-sant-pere-1

 

03 Setembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres