La nit de playbacks congrega 17 actuacions de falles, associacions i festers

Un total de 17 col·lectius locals es van donar cita el diumenge 30 d'agost en una abarrotada plaça del País Valencià per a oferir actuacions de totes les edats i estils, en una nit que ja és cita obligada en les festes, perquè s'ha convertit en un dels actes amb major participació de veïns. Com és tradicional, van ser els festers i festeres d'enguany els encarregats de tancar l'espectacle.

Imaginació, morro, coreografies més o menys assajades i, sobretot, ganes de participar són els ingredients de la nit de playbacks. Si a això afegim un escenari ampli, bona il·luminació i so, junt amb una pantalla per a afegir un poc de glamur (i de visibilitat per als que estan al fons de la plaça), l'espectacle està garantit.

En esta edició van participar dos col·lectius del Club de Radiocontrol, les falles Palau-La Torre, Picaio, Hotalets, Molí de Vent i Antiga Muralla, dos grups diferents de l'Escola Municipal de Hip-Hop, altres dos actuacions d'alumnes del Club de Gimnàstica Rítmica Puçol i, per descomptat, les dos intervencions dels festers jóvens d'enguany, que van competir en una saludable batalla musical entre xics i xiques.

Amb este acte es tancava el primer cap de setmana de festes… però fins al 9 de setembre les festes continuen totes les nits, moltes vesprades i algun matí.

Informa i fotos: Sabín

720-playback-festeros

04 Setembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres