Martí venç a Carretero en la final del torneig de billar i després tots junts se'n van a celebrar-lo amb un sopar

El dissabte 5 de setembre es va celebrar en el Sindicat Agrícola la final del XXIII Trofeu de billar a tres bandes organitzat pel Club Billar Sindicat Agrícola dins de les festes de la població. Es van enfrontar Juan Carretero (guanyador de l'any passat) i Miguel Ángel Martí, vencent este últim per 40 a 20 caramboles, en una partida disputada davall la modalitat de 50 entrades. L'alcalde Enric Esteve i el president del club Julián Abril van ser els encarregats d'entregar els premis.

Juan Carretero és veí del Port de Sagunt, però porta anys pertanyent al Club Billar Puçol perquè “als meus seixanta anys jo el que vull és jugar i disfrutar, encara que no sempre ix bé. Hui he tingut un mal dia i Miguel Ángel ha aprofitat ben totes les meues fallades. El felicite”.

Unes paraules tan senzilles com la forma en què enfoquen este esport en el club local: disfrutar, crear escola i, sobretot, relaxar-se jugant al billar són les claus.

Julián Abril, el president, va agrair la participació de tots els jugadors, als qui va obsequiar amb un xicotet detall i, aprofitant la presència de l'alcalde per a l'entrega de premis, el va animar que complisca “el seu compromís de vindre més sovint al billar, un esport que li agrada i seguix, encara que últimament la seua agenda li impedix acostar-se al sindicat”.

Després de la generosa entrega de trofeus, tots els assistents van participar en un piscolabis preparat pel club per als esportistes, acompanyants, autoritats i premsa. Va ser un agradable moment per a conéixer millor el seu funcionament i els seus projectes.

Carretero i Martí van disfrutar junts comentant la partida i fent plans per a la pròxima temporada del club, que comença ja mateix.

Ja ho havíem dit: en el billar tot es pren amb calma i es disfruta a fons. Tots junts. Un gran exemple.

Informa i fotos: Sabín

fotos facefotos face

734-trofeo-campeon

10 Setembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres