Tot preparat per al XXIV Dia de la Pilota Valenciana

El diumenge 13 de setembre es celebrarà a la plaça de l'Ajuntament de València una nova edició del Dia de la Pilota Valenciana. Per a aquesta XXIV edició s'ha confeccionat un cartell replet d'actes que s'iniciarà a les 9.30 hores del matí amb una partida de raspall entre dos combinats de membres de la Junta Central Fallera.

Un cop finalitzat aquest acte, es disputarà una partida de raspall adaptat en cadira de rodes. A més, a partir de les 10 hores i fins a les 11.30, coincidint amb els dos actes anteriors, es lliuraran els trofeus dels JECV de pilota valenciana a la Sala de Cristall de l'Ajuntament de València.

Seguidament a les 11.30 hores es lliuraran els premis anuals de la Federació de Pilota Valenciana 2015. Els esdeveniments esportius continuaran a partir de les 11 hores amb un entrenament de la nostra selecció a la modalitat de Joc Internacional.

Finalment, a partir de les 11.45 hores se celebrarà el plat fort de la jornada amb la disputa d'una partida a la modalitat de Llargues que enfrontarà dos combinats de jugadors de la Selecció de Pilota Valenciana i que servirà com a entrenament específic per preparar la seva participació en el IX Campionat d'Europa 2015 - Maubege (França) que es disputarà del 17 al 20 de setembre.

Esta jornada festiva del nostre esport autòcton es completarà amb tallers i activitats lúdiques per als més menuts.

Informa: Levante-EMV edició digital | Disseny cartell: Xavi Alcácer

748-cartel-escola-pilota-puçol

12 Setembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres