Els idiomes, la gran aposta de l'Escola Permanent d'Adults: valencià, castellà i anglés

Del 14 al 18 de setembre estarà obert el termini d'inscripció per al nou curs de l'Escola Permanent d'Adults (EPA), en l'Espai Social La Barraca, de 18 a 20 hores. A l'habitual aposta de matèries com a tots els nivells de valencià, o castellà i valencià per a immigrants, este curs se sumen dos nivells d'anglés, A1 i A2, després de l'èxit de l'assignatura experimental impartida el passat curs.

Hi havia cua el dilluns 14 de setembre, primer dia d'inscripcions en l'EPA per a este curs. Molts veïns, puntuals a les 6 de la vesprada, esperaven el seu torn per a formalitzar la matrícula en les nombroses propostes que oferix este curs l'escola en l'Espai Social La Barraca.

Destaca la incorporació del nivell A2 d'anglés, una novetat que ve a completar l'aposta pels idiomes en l'EPA, després de la incorporació el passat curs del nivell A1, inclosa la possibilitat de realitzar els exàmens sense necessitat de desplaçar-se a altres centres, situació en la que Puçol és pionera a nivell d'escoles municipals.

Junt amb ells seguixen en marxa els cursos de castellà i valencià per a immigrants, a més de tots els nivells per als exàmens de valencià de la Junta Qualificadora.

Altres matèries que impartix l'escola d'adults este curs són: alfabetització, cultura general, graduat d'ESO, preparació per a cicles mitjans i superiors, i accés a la universitat per a majors de 25 anys.

El 30 de setembre serà l'acte oficial d'inauguració i a partir d'1 d'octubre es posa en marxa el curs: una nova oportunitat per als que volen continuar estudiant.

Informa i fotos: Sabín | Disseny cartell: Beatriz Rada 

fotos face

743-matricula-curso-epa-1

15 Setembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres