Seguiment d’amfibis en La Costera de Puçol: No sigues tòtil i participa!

El col·lectiu comarcal d'Acció Ecologista-Agró Horta Nord organitza este dissabte, 26 de setembre, una jornada de seguiment d'amfibis a La Costera de Puçol, un paratge natural municipal que està baix la custòdia del territori dels ecologistes. Concretament este voluntariat, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol, es desenvoluparà a l'Aljub de La Costera, un xicotet punt d'aigua temporal on podem trobar cabuts de tòtil (Alytes obstetricans) i de granota verda (Pelophylax perezi).

Esta activitat s'emmarca en el projecte Adopta una Bassa del grup naturalista Roncadell, una iniciativa a la qual es va sumar l'Aljub de La Costera en l'any 2011. A més a més de realitzar el seguiment de la població d'amfibis i del propi Aljub (dimensions, qualitat de l'aigua, biodiversitat...), el voluntariat inclourà una sèrie d'actuacions per a millorar l'estat de conservació d'este xicotet oasi de vida: eliminació d'espècies exòtiques invasores i restauració de l'Aljub.

Si vols participar en esta activitat, t'esperem a les 9.30 hores davant de l'oficina de Correus de Puçol (Avinguda Corts Valencianes, núm. 1), on ens repartirem en cotxes per a pujar a esta muntanyeta de la Serra Calderona.

Per a més informació, pots telefonar al 691 077 424 o al 679 908 238.

No sigues tòtil i participa!!! T'esperem a La Costera!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ

Informa: Miguel Crespo |Disseny cartell: Sento Pascual

22 Setembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres