Cues el 24 de setembre per a les inscripcions en els tallers de la tercera edat

En principi són dos els dies previstos per a inscriure's en els tallers i servicis de la tercera edat, 24 i 25 de setembre, de 10 a 13 hores, en l'Espai Social dels Majors. Les propostes de l'Àrea de Benestar Social per a enguany inclouen gimnàstica, memòria, balls, fisioteràpia i podologia… i la recepció està sent molt positiva, encara que, gràcies a establir un sistema de torns amb número, l'espera hi ha sigut més còmoda.

A més de prendre torn prèviament, la inscripció també implica que cada veí només pot accedir a un dels cursos i, en el cas que queden places lliures en algun d'ells, se sortejaran entre els interessats que ja estan inscrits en altres cursos.

Per a participar en estos cursos i tallers no cal pertànyer a cap de les dos associacions de jubilats i pensionistes de la població, ASVAT i UDP, n'hi ha prou amb ser veí i inscriure's.

L'Àrea de Benestar Social continua apostant pels projectes per a la tercera edat que millor han funcionat en els últims anys. A nivell de tallers les propostes són: gimnàstica de manteniment, entrenament de la memòria i balls.

Junt amb ells es desenrotllen dos servicis específics: fisioterapeuta i podologia.

Els preus dels tallers són de 10 euros per a gimnàstica i ball; 30 € per al de memòria (això sí, són 3 hores setmanals), 10 € la sessió de podologia i altres 10 € el bo de deu sessions per a fisioteràpia.

Només dos dies per a inscriure's, 24 i 25 de setembre… i no pots arribar tard perquè les activitats comencen l'1 d'octubre.

Informa: Sabín |Disseny cartell: Sento Pascual 

fotos face

790-inscripciones-tercera-edad-5

24 Setembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres