Fitxatge estrela en Caxton College: Ana Belén Álvaro, jugadora de la selecció espanyola de bàsquet

Ana Belén Álvaro, jugadora professional que hi ha vestit la camiseta de la selecció espanyola de bàsquet en més de 200 ocasions, ha fitxat per Caxton College per a coordinar i impulsar les activitats esportives d'este centre britànic situat a Puçol.

El palmarés d'esta esportista d'elit parla per si sol. Va ser Olímpica a Barcelona 92 i triada en dos ocasions millor base d'Europa. Així mateix, sis títols de lliga, una medalla d'or en el Campionat d'Europa de Perusa i quatre de la Copa de la Reina, entre tants altres triomfs, coronen una irresistible trajectòria esportiva.

Després de retirar-se de les pistes, Ana Belén ha dirigit els seus passos al món de l'educació, obtenint el grau de mestra de Primària i el títol de Magisteri especialista en Educació Física.

Actualment, el seu talent i energia vital els ha posat al servici de Caxton College per a desenrotllar fonamentalment les diferents àrees esportives del departament d'extraescolars. El seu principal interés passa per desplegar un projecte docent sòlid i de futur des d'on “motivar els alumnes perquè vegen en l'esport un element dinamitzador i competitiu però també un ecosistema per a poder treballar valors socials, tant individuals com col·lectius”, tal com afirma Ana Belén Álvaro.

Caxton College amb este nou fitxatge aspira a professionalitzar en major grau les escoles d'esportives des de la base, per a demostrar que les extraescolars poden ser un pilar ferm en l'estructura d'un col·legi.

Informa: Marta Gómez | Foto: Caxton College

26 Setembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres