Emilio Gutiérrez Caba protagonitza un film sobre la mastocitosis que es roda en la platja de Puçol

Contando estrellas és un curtmetratge impulsat per l'associació artisticocultural Peloki i l'Associació Espanyola de Mastocitosis, que té com a objectiu donar a conéixer la mastocitosis, una malaltia considerada com rara, per afectar menys de 5 de cada 10.000 habitants, i que afecta sobretot a la pell.

El projecte té com a antecedent un altre curtmetratge titulat Esven vareta màgica, que, basat en un conte d'Isabel de Ron, tracta de donar visibilitat a la malaltia del Lupus.

Contando estrellas seguix la línia de l'anterior curt, partix de La constel·lació pica pica, un altre relat d'Isabel de Romi utilitza a la mateixa protagonista en pantalla per a intentar conscienciar el públic d'una malaltia tan poc coneguda com la mastocitosis, que produïx enrogiment de la pell i alguns òrgans del cos, a més d'unflor, picors i diverses molèsties

Dirigit per Josevi García, el curtmetratge compta entre els seus intèrprets amb Emilio Gutiérrez Caba, Jaime Pujol, Cristina Perales, Álvaro Morte, Paula Elena Ramos, Min Hai Hu, María de Paco, Yeray Martínez, Javi Mendo, Candela Illán i Patricia Sánchez.

Al dit elenc se li suma un equip professional compost per tècnics, càmeres, directors d'art, maquilladors, estilistes, personal de community management, entre altres, que col·laboren per a portar a bon terme esta producció que es va presentar oficialment el passat 22 d'octubre en la sala Rialto de València, amb l'assistència de José Luis Moreno (director de CulturArts) i Almudena Amaya (delegada a la Comunitat Valenciana de la Federació Espanyola de Malalties Rares).

El rodatge del projecte s'està duent a terme en diversos escenaris de València, Mislata, el col·legi Yocris d'Almàssera i la platja de Puçol, on la vesprada del dia 28 de novembre l'equip va estar gravant algunes escenes.

A més dels ajuntaments dels distints pobles on s'està rodant, en la producció col·laboren l'Obra Social La Caixa, CulturArts, FEM, Argimiro joier, Illán&Blanes Consultors, Ètnia Cosmetics, el col·legi YOCRIS, Jacobhcreations i Trescientosonce s.l. i el restaurant El Turco, de Puçol.

Informen: Dolores Sáiz i Sabín | Fotos: Dolores Sáiz

fotos face

998-rodaje-contando-estrellas-3

01 Desembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres