Un llaç gegant i “entrepans” per a sensibilitzar els alumnes de l'institut l'1 de desembre

L'1 de desembre, els alumnes l'institut s'han sumat al Dia Internacional de la Lluita Contra la Sida amb un llaç gegant i missatges de les distintes campanyes de sexualitat realitzades per l'Ajuntament de Puçol en els últims anys, missatges en forma d'entrepà que han sigut claus per a l'èxit del photocall. La campanya finalitza el dissabte amb un concert de rock i el repartiment de preservatius i informació pels pubs de Puçol.

La Regidoria de Joventut ha organitzat una sèrie d'activitats de sensibilització entorn del Dia Internacional de Lluita Contra la Sida, entre elles els tallers d'AVACOS en l'institut, un espot distribuït a través de les xarxes socials, un llaç gegant en l'institut, una taula informativa en l'ajuntament, un concert de rock amb grups de l’Ampli i el repartiment d'informació i preservatius el dissabte 5 a càrrec del grup Iknotiz.

El cartell promocional de la campanya, l'espot publicitari i els entrepans amb missatges d'anteriors campanyes han anat a càrrec del Departament de Comunicació municipal, tots amb l'hastag #jugaambprecaucio i els eslògans que s'han utilitzat en els últims anys: “Jo utilitze el preservatiu, no sóc un pardal”, “Jo protegisc el meu sistema operatiu” i “Si t'agrada jugar… juga amb precaució”.

Encara que en anys anteriors s'havia muntat un llaç gegant amb globus, enguany, a petició dels professors de l'Institut d'Educació Secundària, el llaç és de tela. Una activitat que posa punt final a la campanya de sexualitat iniciada amb els tallers impartits per AVACOS per a alumnes d'ESO durant el mes de novembre.

I per a tancar la setmana, l'Agrupació de Músics de Rock de Puçol, l’Ampli, torna a sumar-se a un esdeveniment local i ho fa com millor sap: pujant-se a l'escenari per a oferir-nos bona música per una bona causa, en esta ocasió serà el dissabte 5 de desembre, a les 23 hores, en l'Espai Jove.

Davall l'eslògan “Una nit de rock and roll, amor i làtex”, dos són els grups que se sumen a la campanya de sensibilització dels jóvens: Come Back Karma i Hasta la saciedad. Amb entrada gratuïta, naturalment.

L'Espai Jove serà eixa nit el punt de concentració per a començar l'última activitat d'enguany: el grup Iknotiz repartirà fullets informatius i preservatius en els pubs de la població.

Informa: Sabín |Disseny cartell: Sento Pascual |Fotos: Sergio Maestro

fotos face

1000-lazo-sida-1

01 Desembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres