Raúl Villalba Sotos i Fran Ochoa Pecellin convocats amb la Selecció Valenciana de futbol sala

En esta ocasió, Pepa Deogracia no ens oferix la crònica dels partits de la jornada del Club Futbol Sala Puçol, sinó una de les notícies de la temporada: dos jugadors de l'equip juvenil han sigut convocats per la Selecció Valenciana per a jugar, curiosament, en dos categories distintes: Raúl Villalba amb els juvenils i Fran Ochoa amb els cadets.

La gran notícia de la jornada per al Club Futbol Sala Puçol no té a veure amb les encontres disputats este cap de setmana sinó pel treball realitzat al llarg de molts anys en el nostre club. 

Dos jugadors que porten anys formant-se en l'escola esportiva i jugant en el club des de primerenca edat, han vist recompensat el seu treball i dedicació.

Raúl Villalba Sotos i Fran Ochoa Pecellin, ambdós jugadors del Juvenil A, han sigut convocats per a entrenar amb la Selecció Valenciana. Raúl en la categoria juvenil sub-19 i Fran en la de cadets, ja que a pesar de jugar amb el Juvenil és esta la categoria que li correspon a la seua edat.

El primer entrenament el van realitzar en la primera quinzena de novembre a València i el segon, el diumenge 22 de novembre, a Alacant. Estem a l'espera de si els convoquen per al següent entrenament.

Enhorabona xics i a continuar lluitant!

Informa i fotos: Pepa Deogracia Club Futbol Sala Puçol

954-convocados-y-entrenador-1

02 Desembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres