Este Nadal, huit dies de vacacions per a transformar una escola en una autèntica festa

Si els teus fills han nascut entre 2004 i 2011, ja pots inscriure'ls per a participar en l'Escola de Nadal. Per 20 euros disfrutaran del col·legi com mai ho havien fet abans: jocs, teatre, contes, manualitats… Recorda que hi ha dos terminis d'inscripció: fins al 8 de desembre si la realitzes a través de la seu electrònica i els dies 14 i 15 a la vesprada si decidixes inscriure'ls de forma presencial en l'Espai Social Martínez Coll.

Igual que en Pasqua i a l'estiu, a l'arribar les vacacionsescolars de Nadal l'Ajuntament de Puçol oferix una alternativa per a aquells pares que continuen treballant o que preferixen que els seus fills estiguen atesos i disfrutant de distintes alternatives.

L'Escola de Nadal se celebra enguany durant huit dies: 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre, junt amb 4 i 5 de gener, de 9 a 13 hores, en les instal·lacions del col·legi públic Lluís Vives, on podran disfrutar del teatre, contacontes, tallers, manualitats, jocs…

Per a participar els únics requisits són: haver nascut entre 2004 i 2011, estar empadronat a Puçol i pagar la matrícula, que enguany és de 20 euros.

I com ja és habitual, les inscripcions es poden realitzar de dos formes: per Internet en la seu electrònica municipal (termini obert fins al 8 de desembre) o de forma presencial en l'Espai Social Martínez Coll (els dies 14 i 15 de desembre, de 16.30 a 19.30 hores).

Este Nadal regala-li als teus fills uns dies d'escola que mai oblidaran.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual 

sede electronica 1 

03 Desembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres