120 xiquets del col•legi Lluís Vives participen en una jornada d’educació ambiental en La Costera

El Paratge Natural Municipal de La Costera de Puçol va obrir les seues portes el dimarts 24 de novembre per a rebre la visita del col·legi públic Lluís Vives. Esta activitat, organitzada conjuntament per Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Puçol, ha servit perquè quasi 120 xiquets descobrisquen amb diferents dinàmiques educatives el pulmó verd del seu poble.

El dimarts, 24 de novembre, el Paratge Natural Municipal de La Costera de Puçol ha rebut una visita molt especial. Quasi 120 xiquets del col·legi públic Lluís Vives han disfrutat d’un dia inoblidable en el pulmó verd del seu poble, on han experimentat la màgia de la natura amb la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró, entitat que custodia esta muntanyeta de la Serra Calderona.

Dividits en sis grups d’aproximadament 20 xiquets i xiquetes, els alumnes de sisé i cinqué de primària del Lluís Vives han participat en diferents dinàmiques educatives. Concretament, mentres tres dels grups jugaven en l’Aula Natura, aprenien a sembrar espècies forestals o elaboraven bombes de llavors per a reforestar la muntanya, els altres tres grups passejaven per l’itinerari botànic de La Costera, on han pogut descobrir els arbres i arbustos mediterranis més representatius d’este racó de la Serra Calderona.

Després dels tallers i de passejar per l’itinerari botànic, els alumnes del Lluís Vives han dinat a La Costera on, abans de tornar al col·legi, encara han tingut temps lliure per a jugar i per a llançar les bombes de llavors que havien fet pel matí.

Des d’AE-Agró esperem poder repetir, durant el present curs escolar, esta jornada d’educació ambiental amb la resta de col·legis de Puçol i volem agrair a l’ajuntament d’esta localitat la seua col·laboració, ja que sense el recolzament econòmic de la Regidoria de Medi Ambient esta activitat no haguera sigut possible.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ.

Informa: Miguel Crespo | Fotos: Pere de Prada

fotos face

997-luis-vives-costera-4

08 Desembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres